"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ετοιμο το ΠΑΖΛ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ετοιμο το ΠΑΖΛ

Μεταµορφωµένο το νέο κουπόνι του "Πάµε Στοίχηµα", τόσο ως προς την εµφάνιση, όσο (κυρίως) και ως προς τις επιλογές που προσφέρει, κάνει το... ντεµπούτο του στα πρακτορεία. Οι δυνατότητες των παικτών για συνδυασµούς είναι πλέον περισσότερες και τα περιθώρια κέρδους µεγαλύτερα. Οι αλλαγές συµπίπτουν µε την έναρξη τριών πρωταθληµάτων, που παραδοσιακά συγκεντρώνουν αυξηµένο ενδιαφέρον.

Στη Super League, ο Ολυµπιακός είναι για ακόµα µία φορά το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η επιστροφή στα... µεγάλα σαλόνια συλλόγων όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής οδηγούν σε άυξηση των ντέρµπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας... αλατοπίπερο.

Στην Primera Division, το δίπολο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα σπάσει. "Παγίδα" για τους Καταλανούς στην πρεµιέρα, φιλοξενούνται από την Μπιλµπάο, από την οποία "πληγώθηκαν" πριν λίγες µέρες στο ισπανικό Σούπερ Καπ.

Στη Serie A, αναζητείται οµάδα να... αµφισβητήσει τη Γιουβέντους. Ρόµα, Λάτσιο, Νάπολι, Μίλαν, Ίντερ και Φιορεντίνα καλούνται να δυσκολέψουν τους "µπιανκονέρι".

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ετοιμο το ΠΑΖΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK