"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Η νίκη μάς βάζει στο παιχνίδι

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Η νίκη μάς βάζει στο παιχνίδι

O βαθμός που απέσπασε η Εθνική Ελλάδος στο Ελσίνκι, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Ρουμανία-Ουγγαρία, της δίνουν την ευκαιρία να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, κερδίζοντας απόψε την… πρωτοπόρο του ομίλου Βόρειο Ιρλανδία, στο "Καραϊσκάκης". Με υπομονή και καθαρό μυαλό έχει την ποιότητα να τα καταφέρει.

Την ίδια ώρα (21.45), στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου η Ρουμανία αντιμετωπίζει εκτός τη Φινλανδία, έχοντας την παράδοση με το μέρος της σε 8 αναμετρήσεις (6-2-0), ανεξαρτήτως έδρας. Αβέβαιο το µέλλον του προπονητή των φιλοξενούμενων Πιτσούρκα.

Ένταση στο Σερβία-Αλβανία, µε τις Αρχές των γηπεδούχων να μην μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των Αλβανών και την UEFA να απαγορεύει τη μετακίνησή τους, υπό το φόβο επεισοδίων. Κανονικά στον πάγκο της Πορτογαλίας θα καθίσει ο Φερνάντο Σάντος στο ματς με τη Δανία, κάνοντας επίσημα ντεμπούτο. Το πρόγραμμα των διεθνών αναμετρήσεων συμπληρώνουν οι ρεβάνς των πλέι οφ του Euro U21, φιλικά και προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Στο μπάσκετ ανοίγει η αυλαία της φάσης ομίλων στην Ευρωλίγκα (Βαλένθια-Ολυµπιακός, Παναθηναϊκός-Τούροβ Ζγκορζελέτς, Πέµπτη και Παρασκευή αντίστοιχα) και το Γιούροκαπ (Καρσίγιακα-ΠΑΟΚ, την Τετάρτη).

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ"

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK