"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": H ΩΡΑ της ΚΡΙΣΗΣ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": H ΩΡΑ της ΚΡΙΣΗΣ

Το Κόπα Αμέρικα έχει μπει στην τελική ευθεία, με τη διοργανώτρια Χιλή να είναι ήδη στους "4" (αντίπαλός της η Βολιβία ή το Περού, το ματς γινόταν ξημερώματα Παρασκευής). Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τους νικητές στα ζευγάρια Αργεντινή – Κολομβία και Βραζιλία – Παραγουάη. Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τη στιγμή που η Κολομβία έχει τρεις σημαντικές απουσίες.

Η απώλεια του τιμωρημένου Νέιμαρ αφαιρεί επιθετική ισχύ από τη Βραζιλία, ενώ η Παραγουάη είχε αποκλείσει τους Βραζιλιάνους στους προημιτελικούς του προηγούμενου Κόπα Αμέρικα (στα πέναλτι). Σε επίπεδο πρωταθλημάτων, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στη Σκανδιναβία, στις ΗΠΑ και σε Α', Β' Βραζιλίας. Προσοχή σε ομάδες της... άγονης γραμμής, που έχουν υποχρεώσεις σε λίγες ημέρες για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ!

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": H ΩΡΑ της ΚΡΙΣΗΣ

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK