"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλική ΦΙΝΕΤΣΑ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλική ΦΙΝΕΤΣΑ

Το πρώτο εφετινό ελληνικό ντέρμπι ολοκληρώθηκε με θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ και η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας κρύβει παγίδες για τους "μεγάλους". Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο είχε χάσει βαθμούς πέρσι στο Φάληρο. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, κάτι που ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει ξανά στο Βορρά, για να αντιμετωπίσει τη Βέροια. Το ευκολότερο θεωρητικά έργο έχει ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχτεί τον Πλατανιά.

Εκτός συνόρων, Ιταλία και Αγγλία συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Νάπολι περιμένει τη Γιουβέντους στο "Σαν Πάολο", ενώ στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Στο... Νησί, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ, τη στιγμή που η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την ουραγό Σάντερλαντ, στο "Ολντ Τράφορντ".

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλική ΦΙΝΕΤΣΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK