"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλικοί "εμφύλιοι"

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλικοί "εμφύλιοι"

Τι µπορεί να προκύψει από τη διασταύρωση της Ρώµης µε το Μιλάνο; Κανένα... "Κολοντουόµο" ή "Ντουοµοσέο", προϊόν ανάµειξης των χαρακτηριστικών µνηµείων, των δυο µεγαλύτερων πόλεων της Ιταλίας (Κολοσσαίο, Ιλ Ντουόμο)! Το Σάββατο η Ρόµα υποδέχεται τη Μίλαν και την Κυριακή, την ίδια ώρα, η Ιντερ περιµένει τη Λάτσιο, στους δύο ιταλικούς "εμφυλίους" της 16ης αγωνιστικής.

Υπό πίεση παραμένει η Λίβερπουλ, παρά την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και η νίκη απέναντι στην Αρσεναλ αποτελεί μονόδρομο. Βαθμούς θέλουν και οι "κανονιέριδες", που θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες. Το νικηφόρο σερί 6 αγωνιστικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Αστον Βίλα, ενώ η πρωτοπόρος Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στόουκ, τη Δευτέρα.

Περασμένα... μεγαλεία στο Βέρντερ – Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Θετική παράδοση έχει χτίσει στη Βρέμη το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, μετρώντας τρία διαδοχικά "διπλά".

Στη Σούπερ Λίγκα η μάχη κορυφής συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Λιβαδειά, Ολυμπιακός στη Μυτιλήνη για το ματς με την Καλλονή, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλικοί "εμφύλιοι"

Διαβάστε τις στήλες

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK