"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καρέ της ΚΟΥΠΑΣ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ" που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καρέ της ΚΟΥΠΑΣ

Με τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί ή να ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο (όπως συμβαίνει στην Α' Ιταλίας), το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους τελικούς Κυπέλλου, οι οποίοι υπόσχονται συγκινήσεις. Στην Αγγλία, όπου το Κύπελλο έχει πάντα ξεχωριστή σημασία, Αρσεναλ και Αστον Βίλα συγκρούονται στο "Γουέμπλεϊ", με την ομάδα του Βενγκέρ να θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που πήρε πέρσι και να περάσει μόνη πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Στην Ισπανία, η Μπαρσελόνα είναι... φιλοξενούμενη στο "Καμπ Νόου", αφού τυπικά γηπεδούχος στον τελικό είναι η Μπιλμπάο. Πρόκειται για τις κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένες ομάδες στο "Κόπα ντελ Ρέι", καθώς οι Καταλανοί μετρούν 26 κατακτήσεις και οι Βάσκοι 23. Η Μπαρσελόνα νίκησε την Μπιλμπάο στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους σε τελικό (2009 και 2012), ενώ θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα προς το πολυπόθητο "τρεμπλ".

Στη Γερμανία, ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρετά τους οπαδούς της Ντόρτμουντ και θέλει να συνδυάσει το "αντίο" του με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φυσικά, η έτερη φιναλίστ Βόλφσμπουργκ έχει τις... αντιρρήσεις της.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ακόμα μία φορά (έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ), το τελευταίο εμπόδιο είναι η Οσέρ, στον τελικό Κυπέλλου. Δύο τελικοί διεξάγονται στην Πορτογαλία.

Για το Κύπελλο, η Σπόρτινγκ θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα και για το Λιγκ Καπ, η Μπενφίκα θα βρει απέναντί της την Μπράγκα. Τελικός Κυπέλλου και στη Σκωτία, όπου το τρόπαιο διεκδικούν Ινβερνές και Φόλκερκ. Τέλος, στη Νέα Ζηλανδία ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20, με την Αργεντινή να είναι ξανά το μεγάλο φαβορί για την κούπα (έχει ήδη 6 κατακτήσεις).

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με τον Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"HOT underDOGS", "ΓΚΑΛΗΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καρέ της ΚΟΥΠΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK