"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καυτή επιστροφή

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καυτή επιστροφή

Mετά από 40 περίπου μέρες απουσίας επανέρχεται η Μπουντεσλίγκα, μαζί με... αρκετά ερωτήματα. Μπορεί η Μπάγερν να επαναλάβει το περσινό της "περίπατο" και να κατακτύσει το πρωτάθλημα από τον Μάρτιο; Είναι σε θέση η Ντόρτμουντ, που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, να κάνει αντεπίθεση και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο; Θα περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε. Προς το παρόν αρκούμαστε στο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, με τα ζευγάρια Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν και Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ να ξεχωρίζουν. Αήττητοι εντός οι "λύκοι", αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Βαυαρούς, ενώ η Ντόρτμουντ, του Γιούργκεν Κλοπ, έχει καλή παράδοση στο "Μπάι Αρένα".

"Ματς μπολ" για την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και με ενδεχόμενη νίκη αυξάνει τη διαφορά στο "+8" και φτάνει πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν θα παραδοθούν εύκολα, καθώς γνωρίζουν πως ενδεχόμενη ήττα ενδέχεται να αποβεί καταστροφική.

Στη Σούπερ Λιγκ, τα προβλήματα του ΟΦΗ δεν έχουν τελειωμό, του αφαιρέθηκαν άλλοι 4 βαθμοί, ενώ δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο, με τον κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα να παραμένει ανοιχτός. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βέροια, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Παναιτωλικό και ο Παναθηναϊκός τον Πλατανιά.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Καυτή επιστροφή

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK