"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": KOYΠONI για ΚΕΡΔΗ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", το οποίο κυκλοφορεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": KOYΠONI για ΚΕΡΔΗ

Μεσοβδόµαδο κουπόνι που θυµίζει... σαββατοκύριακο, καθώς τα µεγάλα πρωταθλήµατα έχουν προγραµµατίσει εµβόλιµες αγωνιστικές, ενώ δράση έχουµε και στην Super League, µε τα µετατεθειµένα (λόγω εκλογών) παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρµπι των "δικεφάλων" στην Τούµπα, µεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ενώ δύσκολη αποστολή έχει ο πρωταθλητής Ολυµπιακός στην Ξάνθη.

Στην Bundesliga, η Μπάγερν έχει δείξει και φέτος από νωρίς τις προθέσεις της, όµως η αξιόµαχη Βόλφσµπουργκ µπορεί να την δυσκολέψει. Στην Ιταλία, η Ρόµα ταξιδεύει στη Γένοβα, όπου θα δοκιµαστεί απέναντι στην επικίνδυνη Σαµπντόρια. "Παγίδες" για τους "µεγάλους" στην Primera Division, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στη Γαλικία από τη Θέλτα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Χώρα των Βάσκων, όπου την περιµένει η Αθλέτικ Μπιλµπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στην Αγγλία, δεν υπάρχει δράση σε επίπεδο πρωταθλήµατος, όµως διεξάγονται οι αναµετρήσεις για τον τρίτο γύρο του League Cup. Τα φώτα πέφτουν σε δύο µεγάλα ντέρµπι, Τότεναµ - Αρσεναλ στο Λονδίνο και Άστον Βίλα - Μπέρµιγχαµ, στην οµώνυµη πόλη, ενώ οι εκπλήξεις καραδοκούν!

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": KOYΠONI για ΚΕΡΔΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK