"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΚΟΥΡΣΑ μετ' εμποδίων

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 2 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΚΟΥΡΣΑ μετ' εμποδίων

Όσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους τόσο μεγαλύτερο κόστος μπορεί να έχει ενδεχόμενο... στραβοπάτημα στην κούρσα του τίτλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρεάλ, που δοκιμάζεται στην έδρα της Σεβίλλης, όπου έχει κακές αναμνήσεις, καθώς η περσινή της ήττα στην Ανδαλουσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απώλεια του πρωταθλήματος. Το... κάστρο "Σάντσεθ Πιθχουάν" είναι απόρθητο φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και οι πληγωμένοι από τις απουσίες το τελευταίο διάστημα Μαδριλένοι καλούνται να υπερβούν... υψηλό εμπόδιο.

Στην Ιταλία, ένα βαθμό θέλει η Γιουβέντους (ή να μην κερδίσει η Λάτσιο) για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δοκιμάζεται στην έδρα της Σαμπντόρια, όπου έχει πάρει μόνο ένα "διπλό" στις 6 τελευταίες επισκέψεις.

Χωρίς Ρόμπεν και Λεβαντόβσκι, μεταξύ άλλων, θα παραταχθεί η Μπάγερν στο "σπίτι" της φορμαρισμένης Λεβερκούζεν, λίγο πριν τα κρίσιμα ραντεβού με την Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η τελευταία αγωνιστική διεξάγεται σε Championship, Α', Β' Αγγλίας και Σκωτίας, καθώς και στο Clausura της Χιλής. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο και παραμονή. Τέλος, Μπόκα και Ρίβερ συγκρούονται για το πρωτάθλημα Αργεντινής, λίγες μέρες πριν από τις μεταξύ τους διπλές αναμετρήσεις για το Copa Libertadores.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "ΓΚΑΛΗΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK