"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": MIA 11άδα ΝΤΕΡΜΠΙ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": MIA 11άδα ΝΤΕΡΜΠΙ

Μεγάλα µατς διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη και προµηνύουν έντονες συγκινήσεις. Ξεκινώντας από τα... δικά µας, δεσπόζει φυσικά το κυριακάτικο ντέρµπι της Τούµπας µεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυµπιακού. Μία ηµέρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός δίνει κρίσιµο, από πάσης απόψεως, παιχνίδι στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη.

Στη Γερµανία, η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτµουντ και η Γκλάντµπαχ την Βόλφσµπουργκ. Στην Ιταλία, Μίλαν και Νάπολι συγκρούονται στο "Σαν Σίρο", ενώ στη Γαλλία η Παρί περιµένει στο "Παρκ ντε Πρενς" τη Μαρσέιγ, σε µία αναµέτρηση µε έντονη αντιπαλότητα µεταξύ των οπαδών των δύο οµάδων.

Στην Primera Division, όλα τα φώτα στρέφονται στη µαδριλένικη µάχη της Ατλέτικο µε τη Ρεάλ, όµως δύσκολη αποστολή έχει και η... λαβωµένη Μπαρτσελόνα (χωρίς Μέσι και Ινιέστα, µεταξύ άλλων) στην Ανδαλουσία, όπου την περιµένει η πάντα υπολογίσιµη Σεβίλλη. Το... χορό των σπουδαίων αγώνων ολοκληρώνει η αναµέτρηση Αγιαξ - Αϊντχόφεν, δύο εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": MIA 11άδα ΝΤΕΡΜΠΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK