"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Μία πόλη ΣΤΑ ΔΥΟ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Μία πόλη ΣΤΑ ΔΥΟ

Μπορεί τα ελληνικά πρωταθλήματα να διακόπτονται λόγω του Πάσχα, το στοίχημα όμως δεν σταματά ποτέ και στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει δραστηριότητα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάιτεντ, που προέρχεται από νικηφόρο σερί 5 αγωνιστικών, υποδέχεται τη Σίτι. Το συγκρότημα του Πελεγκρίνι μπορεί μέχρι πρότινος να διεκδικούσε το πρωτάθλημα από την Τσέλσι, αλλά πλέον έχει πέσει στην 4η θέση.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ, που προκάλεσε αίσθηση πρόσφατα, κερδίζοντας την Μπάγερν στο Μόναχο, φιλοξενεί την Ντόρτμουντ, σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχει η ομάδα του Κλοπ, να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη. Στην Ιταλία, μάχονται για το Τσάμπιονς Λιγκ Νάπολι και Φιορεντίνα, ενώ «πονηρή» έξοδο έχει η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Σεβίλλης, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλό Πάσχα!

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Μία πόλη ΣΤΑ ΔΥΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK