"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ" στη Ρώμη

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ" στη Ρώμη

Με όλα τα µεγάλα πρωταθλήµατα να έχουν ξεκινήσει, οι επιλογές στο κουπόνι του Πάµε Στοίχηµα είναι πολλές. Στην ελληνική Super League, ο Ολυµπιακός δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Βοιωτία για το µατς µε τον Λεβαδειακό, καθώς η αναµέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή, η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σηµειώνεται ότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόµητος είχαν υποχρεώσεις την Πέµπτη, στα πλέι οφ του Europa League.

Στην αγγλική Premier League, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύουν µε νέες απώλειες βαθµών, αφού επισκέπτονται τις έδρες των Νιούκαστλ, Σουόνσι αντίστοιχα. Στην Primera Division, το µεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην Ανδαλουσία, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Γερµανία, ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Μπάγερν - Λεβερκούζεν και Βόλφσµπουργκ - Σάλκε. Στην Ιταλία, τα φώτα στρέφονται στο "Ολίµπικο", όπου η Ρόµα συγκρούεται µε την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Σηµαντικό µατς και στη Γαλλία, µε την Παρί Σεν Ζερµέν να ταξιδεύει στο Νότο, ώστε να αντιµετωπίσει τη Μονακό.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ" στη Ρώμη

News 24/7

24MEDIA NETWORK