"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Λάτιν... εραστές

Το "Ποντάρισμα" της Τρίτης 9 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Λάτιν... εραστές

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-1 τη Γιουβέντους και η... αγωνιστική σκυτάλη περνά από τους συλλόγους στις εθνικές ομάδες. Πρεμιέρα κάνει το Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Χιλής, με την "οικοδέσποινα" να υποδέχεται τον Ισημερινό. Καλείται να διαχειριστεί την πίεση του κόσμου της, που επιθυμεί την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που έχει αποδειχτεί αρκετά δύσκολο στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα πέρσι στο Μουντιάλ, που διοργάνωσε η Βραζιλία και υπέστη... πανωλεθρία στα ημιτελικά.

Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες δίνουν φιλικά και προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Euro, στις σελίδες 4-5 θα βρείτε αφιέρωμα για το τι έχει συμβεί έως τώρα στους 9 ομίλους. Στη φάση των "16" βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20, χωρίς ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την Αργεντινή (αποκλείστηκε). Από τα διεθνή φιλικά ξεχωρίζει το Γερμανία – ΗΠΑ, ενώ στο κουπόνι περιλαμβάνονται οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών (φάση ομίλων). Μάχη... για ένα εισιτήριο στην Α' Ιταλίας δίνουν Μπολόνια και Πεσκάρα, η πρώτη ανεβαίνει και με ισοπαλία, μόνο νίκη θέλει η φιλοξενούμενη Πεσκάρα. Στο μπάσκετ, την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον δεύτερο τελικό τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Λάτιν... εραστές

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος, "ΓΚΑΛΗΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK