"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ορκος ΝΙΚΗΣ

Το "Ποντάρισμα" της Τρίτης 23 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ορκος ΝΙΚΗΣ

Οι δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (οι άλλες 2 γίνονται Σάββατο – Κυριακή ξημερώματα) ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό πρόγραμμα. Η διοργανώτρια Χιλή, που εντυπωσίασε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων με το 5-0 επί της Βολιβίας, αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Ουρουγουάη που κατάφερε να προκριθεί παρά την απουσία του κανονιέρη της, Λουίς Σουάρες. Στο άλλο παιχνίδι, η προβληματική στο αμυντικό σκέλος Βολιβία τίθεται αντιμέτωπη με το Περού, που προκρίθηκε τερματίζοντας δεύτερο σε όμιλο με Βραζιλία και Κολομβία.

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων διασταυρώνονται στα ημιτελικά. Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21, που διεξάγεται στην Τσεχία. "Ολα ανοιχτά" για την πρόκριση, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε το "2 στα 2". Πλήρης δράση στην MLS των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το Σιάτλ, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Δύσης, να δοκιμάζεται στη Φιλαδέλφεια, χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ, Μάρτινς και Ντέμπσι, οι οποίοι έχουν πετύχει τα 14 από τα 23 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ προηγείται ήδη με 2-0 της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας (στη Βαρκελώνη το 3ο ματς της σειράς).

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ορκος ΝΙΚΗΣ

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK