"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΘΟΣ – ΕΝΤΑΣΗ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΘΟΣ – ΕΝΤΑΣΗ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Πάθος, ένταση, ντέρµπι, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την αναμέτρηση των "αιωνίων", το ελληνικό... "κλάσικο" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (ή αντίστροφα, αν προτιμάτε). Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα (ήττα 2-1 από τον ΟΦΗ), ενώ την Πέμπτη αγωνιζόταν επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Αϊντχόφεν, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός συνόρων, ξεχωρίζει το ισπανικό clasico. Η Ρεάλ, που θα παραταχθεί χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στην αποστολή της οποίας θα είναι για πρώτη φορά φέτος ο Ουρουγουανός Λουίς Σουάρες. Παρέλαση... αστέρων και εκατομμυρίων στο "Μπερναµπέου", που αναμένεται, ως συνήθως, να προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Στην Πρέµιερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια η Τσέλσι προσφέρεται ως φαβορί στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λογικό θα πει κανείς, από τη στιγμή που η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ πάει από γκέλα σε γκέλα, ενώ η Τσέλσι παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπάγερν καλείται να... πολιορκήσει άλλο ένα «κάστρο», αυτό της Γκλάντµπαχ, ενώ στη Γαλλία το νικηφόρο σερί 8 αγώνων της Μαρσέιγ, «τεστάρεται» από τη βελτιωμένη εσχάτως Λυών.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΘΟΣ – ΕΝΤΑΣΗ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ",¨"ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK