"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρόωρος τελικός

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρόωρος τελικός

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δίνουν ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους Καταλανούς να έχουν το "πάνω χέρι", έπειτα από το 1-0 στη Βαρκελώνη. Η Ρεάλ έχει αποκλειστεί, συνεπώς όποια ομάδα προκριθεί, αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε προέρχεται από 4 σερί εντός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αυτό του Λουίς Ενρίκε "τρέχει" νικηφόρο σερί 6 αναμετρήσεων, με τον Μέσι να έχει σκοράρει 6 φορές στις 3 πιο πρόσφατες από αυτές.

Ρεβάνς διεξάγονται και στο Κύπελλο Ελλάδας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης να έχουν ένα μικρό προβάδισμά έναντι των αντιπάλων τους, λόγω του εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν στο ισόπαλο πρώτο παιχνίδι.

Υποψιασμένη, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Μπράντφορντ στο Κύπελλο, θα είναι η Τσέλσι, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, κόντρα στη Λίβερπουλ, στο Λονδίνο. Ανεβασμένοι εσχάτως οι φιλοξενούμενοι, η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτοτε μετρούν επίδοση 6-4-0 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αυλαία πέφτει στη φάση ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. "Χαμός" γίνεται στον 4ο όμιλο, όπου και οι 4 ομάδες είναι στο... κόλπο, καθώς όλα τα παιχνίδια των δύο προηγούμενων αγωνιστικών έληξαν 1-1!

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρόωρος τελικός

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK