"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρώτο βήμα

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρώτο βήμα

Tσάμπιονς Λιγκ πράξη δεύτερη, με 4 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη "φάση των 16". Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, από την περσινή σεζόν, όπου αναδείχτηκαν νικητές οι Καταλανοί, με συνολικό σκορ 4-1. Μέσι και Αγουέρο θα αφήσουν την... κουμπαριά στην άκρη και για 90 λεπτά θα είναι αντίπαλοι. Αξίζει να σημειωθεί πως αν και φέτος προκριθεί η Μπαρτσελόνα, θα είναι η 8η σερί συμμετοχή της στα προημιτελικά του θεσμού.

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Ντόρτμουντ, που έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη Γιουβέντους, αφού 18 χρόνια πριν την είχε κερδίσει στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο. Οι Ιταλοί πάντως δεν έχουν ηττηθεί στις 10 τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο Τορίνο, ενώ έχουν σχετικά καλή παράδοση υποδεχόμενοι γερμανικές ομάδες (14-2-5).

Κεντρικό πρόσωπο στο Αρσεναλ – Μονακό είναι ο προπονητής Αρσέν Βενγκέρ, που έχει περάσει στη γαλλική ομάδα 25 χρόνια από τη ζωή του. Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δύσκολη... βραδιά στο Λεβερκούζεν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται η ρεβάνς της "φάσης των 32". Υπάρχει δείγμα γραφής και μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Με την ψυχολογία στο ναδίρ, ο Ολυμπιακός, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Ντνιεπρ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι πάντως στο "Καραϊσκάκης", φορούν τα... καλά τους και μετρούν 6 σερί νίκες, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Πρώτο βήμα

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "HOT underDOGS"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK