"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΡΕΣΤΑ" για τον ΤΙΤΛΟ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρσεκευή 17 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΡΕΣΤΑ" για τον ΤΙΤΛΟ

Γεμάτο το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, το μεγαλύτερο ως τώρα στη σεζόν, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην τελική ευθεία έχει μπει η Πρέμιερ Λιγκ με τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πήρε ψυχολογικό αβαντάζ έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σίτι, να έχει την τελευταία ευκαιρία να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Τσέλσι.

Στην Ιταλία, με το μυαλό στον επαναληπτικό με τη Μονακό είναι η Γιουβέντους, υποδέχεται τη Λάτσιο, που διεκδικεί τη 2η θέση, αλλά θα παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις στην αμυντική γραμμή. Περασμένα… μεγαλεία στο ντέρμπι Ιντερ – Μίλαν, με τις δύο ομάδες να διανύουν κακή σεζόν και να έχουν ως μέγιστο στόχο την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το απαιτητικό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, μετά τις Σεβίλλη και Παρί, σειρά παίρνει η Βαλένθια, η οποία έχει συμπληρώσει δύο μήνες χωρίς ήττα. Η Ρεάλ έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο φιλοξενώντας τη Μάλαγα, ενώ η Ατλέτικο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λα Κορούνια.

Την Πάντερμπορν υποδέχεται η Ντόρτμουντ, στην Μπουντεσλίγκα, και καλείται να διαχειριστεί το σοκ που προκάλεσε η ανακοίνωση του προπονητή Κλοπ, πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Αναστατωμένη και η Μπάγερν, μετά την… τριάρα από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χόφενχαϊμ.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": "ΡΕΣΤΑ" για τον ΤΙΤΛΟ

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Αντώνης Κατσαρός

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "ΓΚΑΛΗΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK