"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε διπλό ταμπλό

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε διπλό ταμπλό

Δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Κάθε χρόνο οι Βαυαροί στερούν τον καλύτερο παίκτη από το ρόστερ της αρμάδας του Κλοπ. Πέρσι ήταν ο Γκέτσε, φέτος ο Λεβαντόφσκι, ενώ στο στόχαστρο έχει μπει και ο Ρόις. Κόντρα στα παιδιά του λοιπόν ο προπονητής της Ντόρτμουντ, που έχει "χτίσει" καλό σερί στο Μόναχο (3-1-0 στα 4 τελευταία).

Στα "δύο" έχει χωριστεί το Μάντσεστερ για το ντέρμπι της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ. Αμφότερες έχουν μείνει πίσω από την την Τσέλσι, συνεπώς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια μονομαχία γεμάτη πάθος και ένταση.

Επικίνδυνη "εξόρμηση" για τη Ρόμα στο "Καμπιονάτο", στην έδρα της ανεβασμένης Νάπολι, που τρέχει αήττητο 6 αγωνιστικών (3-3-0). Στη Σούπερ Λίγκα, εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν οι πρωτοπόροι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, σε Κρήτη (Εργοτέλης) και Τρίπολη (Αστέρας) αντίστοιχα.

Μας αποχαιρετούν οι... Σκανδιναβοί, τελευταία... στροφή σε Α' και Β' Σουηδίας και Β' Νορβηγίας, τελικός Κυπέλλου στη Φινλανδία. Θυμίζουμε πως ακολουθεί ευρωπαϊκή εβδομάδα με αγώνες για το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε διπλό ταμπλό

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK