"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε θέση ΜΑΧΗΣ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε θέση ΜΑΧΗΣ

Εχοντας αφήσει πίσω τις εθνικές ομάδες, επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και μάλιστα πέφτουμε κατευθείαν στα... βαθιά, με μεγάλα ντέρμπι. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η παραδοσιακή... μάχη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο Μαδρίτης συναντά την Μπαρτσελόνα. Μεγάλο ματς και στο Μιλανό, με τις συμπολίτισσες Ιντερ και Μίλαν να συγκρούονται στην κοινή τους έδρα.

Εκεί που... χάνεται η μπάλα με τα ντέρμπι είναι στην Αργεντινή, αφού αυτή η αγωνιστική έχει επιλεγεί ώστε να διεξαχθούν όλα... μαζεμένα. Το Ρίβερ - Μπόκα είναι σαφώς το πιο εμπορικό από αυτά, αλλά και τα υπόλοιπα δεν υπολείπονται σε πάθος, ένταση και... επεισόδια, με την αστυνομία να βρίσκεται "επί ποδός πολέμου". Οσο για την ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά και η ΑΕΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ φιλοξενούνται από Πανιώνιο και Βέροια αντίστοιχα.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε θέση ΜΑΧΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK