"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σκληρό ΠΟΚΕΡ στο ΠΑΡΙΣΙ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 14 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σκληρό ΠΟΚΕΡ στο ΠΑΡΙΣΙ

Δυναμική η εκκίνηση των προημιτελικών του Champions League, με αναμετρήσεις που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Για 7η φορά θα συναντηθούν φέτος Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το Super Cup, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ήρθε η ώρα να κοντραριστούν στο Champions League, με νωπές τις μνήμες από τον περσινό τελικό, όπου σήκωσε το τρόπαιο η Ρεάλ, επικρατώντας 4-1 στην παράταση. Εφέτος, πάντως, η Ατλέτικο είναι αυτή που υπερέχει, παραμένοντας αήττητη (4-2-0), με τρεις νίκες ως γηπεδούχος, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Dejavu υπάρχει και στο παιχνίδι της Παρί με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση ομίλων της φετινής διοργάνωσης, μετρώντας από μία νίκη. Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι Παριζιάνοι. Ισχυρή στην έδρα της η Πόρτο το τελευταίο διάστημα (10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν, που θα έχει αρκετές ελλείψεις. Επικεντρώνεται στο Champions League η Γιουβέντους, αντιμετωπίζει την έκπληξη του θεσμού, Μονακό.

Στο Europa League, τα φαβορί των ζευγαριών παίζουν στην έδρα τους, ενώ χωρίς τον τιμωρημένο Χουλκ θα αγωνιστεί η Ζενίτ απέναντι στην Σεβίλλη.

Τελική ευθεία στη φάση ομίλων του Copa Libertadores, το κίνητρο παίζει πλέον σημαντικό ρόλο, άλλαξαν προπονητές Σάο Πάολο, Δε Στρόνγκεστ και Σαν Χοσέ Ορούρο.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"HOT underDOGS", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σκληρό ΠΟΚΕΡ στο ΠΑΡΙΣΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK