"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... πόδι το ΝΗΣΙ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... πόδι το ΝΗΣΙ

Οι επιλογές στο στοιχηµατικό κουπόνι γίνονται ολοένα και περισσότερες, µετά τη Γ' Γερµανίας, την Αυστραλία και την Ουρουγουάη σειρά έχει η Πολωνία. Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθληµα, που βρίσκεται στην 22η αγωνιστική και η πρώτη από την έβδοµη οµάδα απέχουν µόλις 8 βαθµούς.

Από το υπόλοιπο πρόγραµµα, στο... πόδι βρίσκεται το Νησί και συγκεκριµένα το Λονδίνο, για τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου οι συµπολίτισσες Τσέλσι και Τότεναµ κοντράρονται για τον πρώτο σηµαντικό τίτλο της σεζόν. Οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα θέτουν ψηλά τον πήχη σε επίπεδο θεάματος.

Στην Πρέµιερ Λιγκ, η ανεβασµένη και αήττητη για 10 αγωνιστικές Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, µετά την κακή εµφάνιση και την ήττα στο Τσάµπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα.

Σύνοδος... κορυφής στην Ιταλία, µε τη Ρόµα να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στην τελευταία ίσως ευκαιρία της να διεκδικήσει το Σκουντέτο. Ώρα αποδείξεων για την Ντόρτµουντ στην Μπουντεσλίγκα, υποδέχεται τη «µισητή» γειτόνισσα Σάλκε, φιλοδοξώντας να κερδίσει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική και να μειώσει τη διαφορά από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις. Αναβολή έχουμε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ κανονικά διεξάγεται αυτό της Φούτµπολ Λιγκ.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... πόδι το ΝΗΣΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK