"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΣΤΟΙΧΗΜΑ "δαγκωτό"

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΣΤΟΙΧΗΜΑ "δαγκωτό"

Με τις εκλογές να µεταθέτουν για την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη τα µατς της Σούπερ Λίγκ, το ποδοσφαιρικό και στοιχηµατικό ενδιαφέρον στρέφεται εκτός συνόρων. Μεγάλο ντέρµπι στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι προσπαθεί να συνέλθει από το κακό ξεκίνηµα στην Πρέµιερ Λιγκ και φιλοξενεί την Αρσεναλ, σε µία ακόµα κόντρα Μουρίνιο - Βενγκέρ.

Στην Ιταλία, το µεγάλο παιχνίδι γίνεται στο "Σαν Πάολο", όπου Νάπολι και Λάτσιο συγκρούονται, έχοντας ανοικτούς λογαριασµούς από πέρσι. Το ντέρµπι του Ρήνου διεξάγεται στη Γερµανία, µεταξύ της Κολωνίας και της Γκλάντµπαχ, µε την αστυνοµία να κινητοποιείται ώστε να αποτρέψει τυχόν επεισόδια. Σπουδαίο µατς και στην Πορτογαλία, η Πόρτο υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την Μπενφίκα των Σάµαρη, Μήτρογλου. Στη Μασσαλία της Γαλλίας, η Μαρσέιγ του Μίτσελ θα προσπαθήσει να κάµψει την αντίσταση της Λυών. Την Κυριακή διεξάγεται και ο τελικός του Ευρωµπάσκετ, µε την Ελλάδα, δυστυχώς, απούσα.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΣΤΟΙΧΗΜΑ "δαγκωτό"

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK