"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική πανδαισία

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική πανδαισία

Πλήρης δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Α' Ιταλίας και Α' Γαλλίας.

Η Μπάγερν, που δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Πάντερμπορν με την οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση! Η πληγωμένη λόγω τραυματισμών Ντόρτμουντ μετά την γκέλα στο Μάιντζ φιλοξενεί τη Στουτγκάρδη.

Στην Ισπανία, θεωρητικά εύκολο έργο έχει η Ρεάλ απέναντι στην Ελτσε, ενώ η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλαγα, στην οποία έχει ευνοϊκή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Λύσεις προσπαθεί να βρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το υποτονικό ξεκίνημα της Μπιλμπάο (θέμα στη σελ. 4).

Εξαιρετική η Μαρσέιγ στη Γαλλία, προέρχεται από 4 σερί νίκες στις οποίες σημείωσε 11 γκολ. Την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη ψάχνει η Παρί Σεν Ζερμέν, απέναντι στην Καέν.

Αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να μην έχει στο πρόγραμμα, όμως οι κορυφαίες ομάδες της "μπαίνουν" στο δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ. Πολλές από αυτές αναμένεται να ξεκουράσουν βασικούς, ως είθισται, συνεπώς μπορεί να προκύψουν υψηλά σε απόδοση σημεία, βάσει του ρεπορτάζ.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με αγώνες Κυπέλλου σε Ελλάδα, Ολλανδία, Αυστρία και Νορβηγία ενώ οι... ασταμάτητοι Βραζιλιάνοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κουπόνι γεμάτο εμβόλιμες αγωνιστικές.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική πανδαισία

Διαβάστε στις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ"

- "Οι λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK