"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΑ... ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΑ... ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

Δύσκολες ευρωπαϊκες αποστολές περιµένουν τις ελληνικές οµάδες στη δεύτερη αγωνιστική των οµίλων. Στο Champions League, ο Ολυµπιακός ταξιδεύει στη - στοιχειωµένη γι' αυτόν - Αγγλία, όπου φιλοξενείται από την Άρσεναλ. Στο Europa League έχουµε "ελληνογερµανικές µάχες", µε τον Αστέρα Τρίπολης να αντιµετωπίζει τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούµπα την ισχυρή Ντόρτµουντ.

Φυσικά, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στα παιχνίδια των ελληνικών οµάδων. Η Μπαρτσελόνα, που πρέπει να συνηθίσει τη... ζωή χωρίς τον Μέσι για ένα δίµηνο, περιµένει στο "Καµπ Νόου" την Λεβερκούζεν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει ως αντίπαλος στο Οπόρτο, όπου η Πορτο θα αντιµετωπίσει την Τσέλσι. Σηµαντικό µατς και στο "Ζερλάν", όπου η Λιόν θα συναντηθεί µε την Βαλένθια. Οι οµάδες του Μάντσεστερ τίθενται αντιµέτωπες µε Γερµανούς, αφού η Σίτι φιλοξενείται από την Γκλάντµπαχ και η Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντι της την Βόλφσµπουργκ, στο "Ολντ Τράφορντ". Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο περιµένει µε... άγριες διαθέσεις την Μπενφίκα των Σάµαρη - Μήτρογλου, ενώ σπουδαίο µατς γίνεται και στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα συγκρουστεί µε την Σεβίλλη.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΑ... ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK