"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Συνεχίζεται η... παράδοση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα και θέλει κάθε εβδομάδα να προστίθενται επιλογές στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποια νέα είσοδος, αλλά η πρεμιέρα τριών πρωταθλημάτων. Δύο ομάδες προστέθηκαν (και μία αποχώρησε) στην MLS των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, νέο... πολύπλοκο σύστημα διεξαγωγής στην Ιαπωνία, στη σέντρα και το πρωτάθλημα Ιρλανδίας. Επίσης, ξυπνά από τη χειμερία νάρκη η... ρώσικη "αρκούδα", με 5 ομάδες να αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία της Ζενίτ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Λεωφόρο, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί "κεκλεισμένων των θυρών", όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ η αντεπίθεση του Ατρόμητου για μια θέση στα πλέι οφ περνά από την Τρίπολη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας την Αρσεναλ. Της έχει πάρει τον αέρα, μετρώντας 6 σερί νίκες ως γηπεδούχος ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Βαλένθια αμφισβητεί την 3η θέση, ταξιδεύοντας στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, ενώ στις Ιταλία υπάρχουν παιχνίδια με «ευρωπαϊκή» χροιά: Λάτσιο – Φιορεντίνα και Νάπολι – Ιντερ.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

News 24/7

24MEDIA NETWORK