"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Το Νησί του ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Το Νησί του ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Παρέλαση "αστέρων" στο στοιχηµατικό πρόγραµµα µε κορυφαία πρωταθλήµατα όπως αυτά της Premier League και της Ligue 1 να κάνουν πρεµιέρα.

Η εφηµερίδα "Ποντάρισµα" προσπαθώντας να προσαρµοστεί στη νέα εποχή, µε τα... αµέτρητα παιχνίδια, βρήκε µία νέα "φόρµουλα" παρουσίασης για κάθε πρωτάθληµα. Αλλάξαµε τη διάταξη των σελίδων (πινακάκια-βαθµολογίες), ώστε να παρουσιάζονται όσο πιο περιεκτικά γίνεται όλα τα στοιχεία που αφορούν κάθε αγώνα και παράλληλα να υπάρχει κάλυψη σε όλες τις λίγκες που περιλαµβάνονται στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Σε κάθε τεύχος θα γίνεται προσπάθεια να καλύπτεται το εύρος όλων των αγώνων. Κρατάµε µόνο το "ζουµί", σε µία σελίδα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε παίκτης πριν ποντάρει, αποφεύγοντας τις µακροσκελείς αναλύσεις. Ολα αυτά θεωρούµε ότι καλύπτουν τον "ψαγµένο" παίκτη του στοιχήµατος, ενώ πλέον µεγάλο ρόλο για όλους παίζει και η τιµή, που παραµένει στο 1,5 ευρώ!

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

Και τη νέα στήλη του "Χάκερ", με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Το Νησί του ΘΗΣΑΥΡΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK