"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΧΡΗΜΑ αλά... ιταλικά

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΧΡΗΜΑ αλά... ιταλικά

Διεθνή παιχνίδια... τέλος, επιστρέφουν στη δράση τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δυνατές μονομαχίες στην Ιταλία. Η πληγωµένη από απουσίες Ιντερ, µε τον προπονητή Ματζάρι να είναι υπό πίεση από τα αρνητικά αποτελέσµατα, υποδέχεται τη Νάπολι, ενώ Φιορεντίνα και Λάτσιο µονοµαχούν µε στόχο να "ροκανίσουν" τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Στην Πρέµιερ Λιγκ, έχοντας την πρόσφατη παράδοση µε το µέρος της, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Τότεναµ, µε την Τσέλσι να καραδοκεί για να εκµεταλλευτεί ενδεχόµενη βαθµολογική απώλεια.

Επανέρχεται η Σούπερ Λίγκα, µε κύριο πιάτο το ΠΑΟΚ – Ατρόµητος. Ασχοληθήκαµε εκτενώς µε την τρέχουσα αγωνιστική, ψάξαµε και βρήκαµε σπαρταριστά θεµατάκια (σελ. 5), που σε αρκετές περιπτώσεις "βγάζουν" σηµεία.

Τη ρεβάνς από τη Φενέρµπαχτσε, για την απώλεια του Σούπερ Καπ, φιλοδοξεί να πάρει η Γαλατασαράι στο ντέρµπι µίσους της Κωνσταντινούπολης. Αµφότερες έχουν χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα, οι προπονητές τους είναι υπό πίεση, ενώ θα παραταχθούν χωρίς τους κορυφαίους επιθετικούς τους. Υπό τον φόβο επεισοδίων, δεν θα ταξιδέψουν οι οπαδοί των φιλοξενούµενων. Αντίστοιχες καταστάσεις θα ζήσουν Ροζάριο και Νιούελς, σε ένα από τα πιο έντονα ντέρµπι της Αργεντινής.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΧΡΗΜΑ αλά... ιταλικά

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ",

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Μαζί μας και ο Δημήτρης Ανδρικόπουλος

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK