"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!

Τα βλέμματα στο Τσάμπιονς και στο Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!

Ο Απρίλης μπήκε στη ζωή μας για τα καλά και πλέον βρισκόμαστε στο σημείο κατά το οποίο το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα είναι διοργανώσεις για "λίγους και καλούς". Το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε όλα τα ζευγάρια υπάρχει φαβορί.

Την Τρίτη (21.45), η Μπάγερν υποδέχεται την Μπενφίκα, με τους Βαυαρούς να θεωρούν τους "αετούς" ως τον καλύτερο δυνατό οιωνό. Τις τρεις φορές που τους αντιμετώπισαν, όχι μόνο προκρίθηκαν, αλλά έπαιξαν και στον τελικό της εκάστοτε διοργάνωσης, κατακτώντας δύο τρόπαια.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα περιμένει στο "Καμπ Νόου" την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον ισπανικό "εμφύλιο" και οι "μπλαουγκράνα" συγκεντρώνουν μακράν τις περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση, παρά το στραπάτσο στο "clasico" απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) το Σάββατο. Μάλιστα, εντός έδρας έχουν 10 σερί νίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ατλέτικο να είναι η τελευταία ομάδα που έφυγε... όρθια από τη Βαρκελώνη (1-1, στον προημιτελικό του 2014, τότε είχαν περάσει οι Μαδριλένοι).

Την Τετάρτη (21.45), η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την άπειρη -στο συγκεκριμένο επίπεδο- Βόλφσμπουργκ, η οποία εκτός των άλλων είναι και ντεφορμέ (σερί 0-1-2 στην Μπουντεσλίγκα). Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησαν με ανατροπή στο "κάστρο" της Μπαρτσελόνα και αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε το ηθικό στα ύψη, με τους "μερένχες" να διορθώνουν πολλά από τα κακώς κείμενα στα μετόπισθεν.

Το... καρέ κλείνει με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται για 4η σερί σεζόν στους "8" και ψάχνει την 1η πρόκριση στα ημιτελικά σε αυτό το διάστημα, ενώ η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ντινάμο Κιέβου ήταν η 1η στην ιστορία της της σε νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ! Κάνει τα πρώτα βήματά της στο υψηλότερο επίπεδο και γι’ αυτό η παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θεωρείται το φαβορί για να συνεχίσει.

Ισπανικό "εμφύλιο" έχουμε και στο Γιουρόπα, όπου η Μπιλμπάο υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου, Σεβίλλη. Η έτερη ομάδα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, η Βιγιαρεάλ, ήταν η ευνοημένη της κλήρωσης (Σπάρτα Πράγας), ενώ η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ! Ιδιαίτερα ισορροπημένο προβάλλει το Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι λάτρεις των διεθνών διοργανώσεων θα βρουν στο... μενού αναμετρήσεις για το Κόπα Λιμπερταδόρες και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που προσφέρει πληθώρα επιλογών στους παίκτες του "Πάμε Στοίχημα".

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK