"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ

Οι προβολείς σε Αγγλία και Γερμανία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ

Τα επόμενα ραντεβού με το αγαπημένο σας περιοδικό "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη του Πάσχα 4 Μαΐου και ακολούθως την Παρασκευή 6 Μαΐου!

Αν δεχθούμε τις αποδόσεις των στοιχηματικών ευκαιριών, τότε τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνουμε μάρτυρες αυτού που γίνεται μία φορά στις 5.000! Αναφερόμαστε, βέβαια, στην κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ από τη Λέστερ, η οποία απέχει 7 βαθμούς από τη 2η Τότεναμ κι ενώ απομένουν μόλις 3 αγωνιστικές για το φινάλε. Αυτό που χρειάζονται οι σπουδαίοι "μαχητές" του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι μία νίκη ή απλά μία ήττα των "σπιρουνιών".

Εδώ που φτάσαμε, η λογική υπαγορεύει ότι οι "αλεπούδες" δεν πρόκειται να χάσουν τον τίτλο, αν και η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η πιο εύκολη, δεδομένου ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" κυνηγούν ακόμη την 4η θέση που "βγάζει" στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σίγουρο είναι ότι ανήμερα του Πάσχα η Λέστερ θα έχει το πρώτο από τα τρία "ματς μπολ" για να πετύχει το θεωρητικά ανέφικτο, ενώ η Τότεναμ δοκιμάζεται την επόμενη μέρα στο "Στάμφορντ Μπριζ", σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Αρσεναλ.

Σοβαρό ενδεχόμενο "στέψης" έχουμε και στη γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου, καθώς της αρκεί η νίκη επί της Γκλάντμπαχ. Σε αυτή την περίπτωση, δεν την απασχολεί το τι θα ξάνει η 2η Ντόρτμουντ, η οποία με τη σειρά της είναι το ακλόνητο φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Το... θρίλερ καλά κρατεί στην ισπανική Πριμέρα, με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να πηγαίνουν "χέρι – χέρι". Οι Καταλανοί υπερτερούν στην ισοβαθμία και καλούνται να περάσουν από την Ανδαλουσία, όπου τους περιμένει η Μπέτις. Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Βαγιεκάνο κι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται στη μέση των δύο ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπάγερν. Η Ρεάλ Μαδρίτης που επίσης συνεχίζει στην κορυφαία διοργάνωση, βρίσκεται στο "-1" από την κορυφή και πέραν του ότι... προσεύχεται για... διπλή απώλεια βαθμών των πρωτοπόρων, έχει και δύσκολη αποστολή, καθώς την περιμένει η Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα".

Το ότι το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη, σας επιτρέπει να έχετε τα τελευταία νέα για τους πρώτους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ και τα τελευταία ματς των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK