"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΣΦΥΞΙΑ στο... Eurogroup

Οι προβολείς στην ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΣΦΥΞΙΑ στο... Eurogroup

H δεύτερη δόση των πρώτων αγώνων για τη φάση των "16" του Champions League και οι επαναληπτικοί για τους "32" του Europa League δεσπόζουν στο κουπόνι μας. Το ελληνικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ουκρανική Ντνιεπρ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχοντας πολύ δύσκολη αποστολή.

Το εις βάρος 2-0 των Πειραιωτών στο Κίεβο, ήρθε με άδοξο τρόπο, καθώς οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, αλλά αφενός δέχθηκαν δύο φθηνά γκολ, αφετέρου έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Η ρεβάνς έχει αυξημένο συντελεστή δυσκολίας και πρώτο μέλημα είναι να κρατηθεί το μηδέν παθητικό, καθώς αν οι "ερυθρόλευκοι" δεχθούν ένα γκολ, θα πρέπει να σκοράρουν τέσσερα για να προκριθούν. Πίστη υπάρχει, αν και η γενικότερη εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είναι η ιδανική. Μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και ΑΕΚ στο Κύπελλο, ακολούθησε η ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αποτέλεσμα που ανέδειξε αμυντικές αδυναμίες.

Τα καλά νέα αφορούν στο ότι η εμπειρία του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της Ντνιεπρ, ενώ το φαληρικό γήπεδο είναι ένα σημαντικό όπλο στην κόκκινη φαρέτρα. Συμπληρώνουμε ότι το ουκρανικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, κάτι που δεν επιτρέπει στην ουκρανική ομάδα να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Αν ο "Τσόρι" Ντομίνγκες και η παρέα του καταφέρουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα πλεονεκτήματα, τότε υπάρχει ανοικτό παράθυρο ελπίδας.

Σπουδαίες μονομαχίες περιμένουμε στο Champions League. Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα τα... είπαν και πέρυσι, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι αυτοί που επιζητούν τη ρεβάνς. Γιουβέντους και Ντόρτμουντ θεωρούνται δύο από τα αουτσάιντερ του θεσμού, αλλά στοχεύουν στον τελικό, ενώ η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Μονακό, την πρώην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Η περσινή φιναλίστ του θεσμού, Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΣΦΥΞΙΑ στο... Eurogroup

News 24/7

24MEDIA NETWORK