"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Copa America σαν... Mundial

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 16 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Copa America σαν... Mundial

Για 12 χρόνια (2002-2014), η Εθνική Ελλάδος μεγαλούργησε και δεν αναφερόμαστε τόσο στην κατάκτηση του τίτλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004, όσο στην καθιέρωσή της στην ελίτ. Έδωσε το "παρών" σε πέντε από τις έξι μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες διεκδίκησε την πρόκριση (μπόνους το Confederations Cup του 2005), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να πάρει δύο διαδοχικές προκρίσεις στις νοκ άουτ φάσεις, ενώ η θέση της στην κατάταξη της FIFA ήταν ζηλευτή για περίπου μία δεκαετία, γεγονός που επέτρεπε τις ευνοϊκότατες κληρώσεις στα προκριματικά.

Βάσει των δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, η πορεία της Εθνικής ήταν διαρκώς υπερβατική και γι’ αυτό η πτώση (ή μάλλον η διάλυση) κάνει… πάταγο.

Οι διεθνείς του Σέρχιο Μαρκαριάν έχασαν για δεύτερη φορά από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Νησιών Φαρόε (τους αξίζουν τα συγχαρητήρια) και παρά το γεγονός ότι η "γαλανόλευκη" μπορεί να τερματίσει ακόμη και στη 2η θέση το να μιλάμε για πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας είναι τουλάχιστον αστείο. Το θέμα είναι οι εμπλεκόμενοι να καταστρώσουν ένα πλάνο, να το εφαρμόσουν και να δούμε την Εθνική να επιστρέφει ίσως όχι στα δυσθεώρητα ύψη, βάσει αποτελεσμάτων, που μας είχε… καλομάθει, αλλά στην αξιοπρέπεια εντός αγωνιστικού χώρου. Ένα μικρό μέρος του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού ίσως… διασώσουν οι διεθνείς μας στο φιλικό με την Πολωνία, το οποίο ρίχνει τους τίτλους τέλους για τη σεζόν 2014-15.

Αφήνοντας τα δυσάρεστα, περνάμε στο Copa America, το οποίο εντυπωσιάζει με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του και όχι τόσο για το ποδόσφαιρο που παίζεται. Χιλή και Ουρουγουάη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε Ισημερινό και Τζαμάικα αντίστοιχα, με την πρώτη να πείθει περισσότερο, ενώ η Βραζιλία χρειάστηκε γκολ στο 92’ για να κάμψει την αντίσταση του Περού. Από την άλλη, το Μεξικό έμεινε στο 0-0 με τη Βολιβία (και πάλι καλά), η Αργεντινή προηγήθηκε 2-0 της Παραγουάης, πλην όμως δέχθηκε το 2-2 στο 90’, ενώ η Βενεζουέλα έβαλε τα γυαλιά στην Κολομβία, την οποία νίκησε 1-0. Η 1η αγωνιστική δεν ξεδιάλυνε το τοπίο, μάλλον το αντίθετο έγινε, και μένει να δούμε τι συγκινήσεις μας επιφυλάσσουν τα ματς της 2ης αγωνιστικής.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Copa America σαν... Mundial

News 24/7

24MEDIA NETWORK