"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Εθνικές ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 24 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Εθνικές ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το καλοκαίρι του 2014 γίναμε μάρτυρες του μεγαλύτερου σοκ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Βραζιλία ισοπεδώθηκε με το εκκωφαντικό 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που η ίδια διοργάνωσε και από τότε κιόλας άρχισε η μεγάλη προσπάθεια της "αποκατάστασης". Η "σελεσάο" δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους στο περσινό Κόπα Αμέρικα, ενώ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν μπορούμε να πούμε ότι... λάμπει. Οι 7 βαθμοί έπειτα από 4 ματς τη φέρνουν στην 3η θέση, καθώς νίκησε εντός έδρας Βενεζουέλα, Περού, ενώ εκτός έχασε στη Χιλή κι έφερε 1-1 στην Αργεντινή.

Υποδέχεται την Ουρουγουάη του Λουίς Σουάρες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για τις... δαγκωνιές και μένει να δούμε αν η "σελέστε" των 3 νικών σε 4 ματς θα καταφέρει να κρατηθεί μπροστά από την αντίπαλό της.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διεξάγονται πολλά σπουδαία διεθνή φιλικά (Ιταλία – Ισπανία, Ολλανδία – Γαλλία, Γερμανία – Αγγλία, Ρουμανία – Ισπανία), αν και το μυαλό ξεφεύγει από το ποδόσφαιρο, καθώς το κύμα τρομοκρατικών ενεργειών που θερίζει τη Γηραιά Ήπειρο παραπέμπει σε "ακήρυχτο πόλεμο".

Η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα δεν λείπει, με το βάρος να "πέφτει" κυρίως στις "μικρές" αγγλικές λίγκες, ενώ Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας προσφέρουν ακόμη ένα σημαντικό πεδίο στοιχηματισμού.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται "με την πλάτη στον τοίχο", καθώς θέλει μόνο νίκες στα εναπομείναντα ματς, αλλά και να... βοηθήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Την Παρασκευή υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ "προηγείται" το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα, στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Εθνικές ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK