"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΘΝΙΚΗ... αναγέννηση

Οι προβολείς στα προκριματικά του Γιούρο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΘΝΙΚΗ... αναγέννηση

Διάλειμμα στα καθιερωμένα, με τις Εθνικές ομάδες να παίρνουν τη σκυτάλη, εν όψει της κρίσιμης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του οποίου η τελική φάση θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 στη Γαλλία.

Η εθνική Ελλάδος πορεύεται με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στο τιμόνι, έναν κοσμογυρισμένο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει "από την καλή και την ανάποδη" το τι επιφυλάσσει η διαχείριση ενός εθνικού συγκροτήματος. Διαδέχθηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και καλείται να δρέψει καρπούς από την "καμένη γη" που άφησε ο προκάτοχός του, αν και θα ήταν ανόητο να αναδείξουμε τον Ιταλό τεχνικό ως αποκλειστικό υπεύθυνο για την... κατρακύλα της "γαλανόλευκης". Η πραγματικότητα στον 6ο όμιλο είναι αμείλικτη και αναφέρει ότι η Ελλάδα, σε τέσσερα ματς, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, αυτόν επί φινλανδικού εδάφους, ενώ έχασε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από Ρουμανία, Βόρειο Ιρλανδία και Νήσους Φερόε. Ως εκ τούτου, το κυριακάτικο ματς απέναντι στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, είναι και αντιμετωπίζεται ως "τελικός". Ενδεχόμενη νίκη θα επιτρέψει στους διεθνείς μας να κρατούν ανοιχτή την πόρτα της 3ης θέσης.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον 'psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΘΝΙΚΗ... αναγέννηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK