"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕυρωΖΩΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Αγώνες-ρεβάνς στον τρίτο προκριματικό σε Champions League και Europa League! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", οι οποίες κυκλοφορούν την Τρίτη 4 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕυρωΖΩΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου πήραν ισάριθμες νίκες σε Champions League και Europa League. Τώρα, καλούνται να υπερασπιστούν με επιτυχία τα κεκτημένα, αλλά κάθε άλλο παρά δεδομένες θα πρέπει να θεωρούμε τις προκρίσεις τους. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Ο Παναθηναϊκός, μπήκε μουδιασμένα στο ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης" με την Μπριζ, αν και αν αναλογιστούμε το ότι δέχθηκε το 0-1 στο 10', έμεινε με δέκα παίκτες στο 45' και προηγουμένως είχε χάσει πέναλτι, το ότι έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Μπεργκ και Καρέλη είναι επιτυχία. Το 2-1 δίνει στο "τριφύλλι" ελαφρύ προβάδισμα για το εισιτήριο των πλέι οφ του Champions League, αλλά για να μιλάμε για υπαρκτές πιθανότητες πρόκρισης, θα πρέπει να υπάρξει σαφέστατη βελτίωση σε όλους τους τομείς, στην αναμέτρηση του "Γιαν Μπρεϊντέλ".

Ο ΠΑΟΚ, ξεπέρασε το σοκ της αποβολής του Βίτορ στην πρώτη φάση του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα, σκόραρε στο τελευταίο δεκάλεπτο και βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων και απροόπτων εξαιρουμένων, το 1-0 δείχνει υπεραρκετό για να φέρει το "δικέφαλο" στα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα, πάντως, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατά διαστήματα έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, ήταν ο Ατρόμητος. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε ονειρεμένη παρουσία στη Σουηδία, "ζάλισε" την ΑΪΚ, προηγήθηκε 2-0 στο 15' και το τελικό 3-1 το φέρνει με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League, αρκεί να ξεχάσει τις... αυτοκτονικές τάσεις που έχει επιδείξει κατά το παρελθόν στο Περιστέρι.

Η δράση, βέβαια, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Συνολικά, 15 αναμετρήσεις στο Champions League και 29 (28 αν το Λέγκια – Κούκεσι αναβληθεί, λόγω επεισοδίων στο 1ο ματς) στο Europa League, προσφέρουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 2ος τελικός του Copa Libertadores. Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Τίγκρες και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, αναμένεται "σκληρό" ματς στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες. Η αργεντίνικη ομάδα είναι πιο έμπειρη, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά...

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕυρωΖΩΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK