"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Φαβορί με τα... κιάλια

Καλό Μήνα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 1 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Φαβορί με τα... κιάλια

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας έρχεται με το "καλημέρα" του Αυγούστου. Στη χώρα μας, πρόκειται για τον μήνα που παραδοσιακά οι... διακόπτες πέφτουν και οι διακοπές βρίσκονται στο φόρτε, αλλά στο "Πάμε Στοίχημα" συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Οι ενάρξεις πρωταθλημάτων γίνονται όλο και περισσότερες, το ενδιαφέρον κορυφώνεται και σε συνδυασμό με το ότι τα προκριματικά στάδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων βρίσκονται σε φουλ δράση, μπορούμε κάλλιστα να πούμε ότι η στοιχηματική σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά.

Πρεμιέρα έχουμε στο πρωτάθλημα Ρωσίας, με τη Ζενίτ να ξεκινάει ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά το... μυαλό της να βρίσκεται στο Champions League και τις "τέσσερις" της Μόσχας (Λοκομοτίβ, Σπαρτάκ, ΤΣΣΚΑ και Ντιναμό) να δείχνουν πάντα ικανές ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο. Στα αξιοσημείωτα οι δύο "πρωτάρες" της πρώτης κατηγορίας Αρσεναλ Τούλα και Ούφα, όπως και η επιστροφή της Τορπέντο Μόσχας στα... σαλόνια, έπειτα από οκτώ χρόνια. Η ευχάριστη "έκπληξη" της περσινής περιόδου, Κράσνονταρ παρουσιάζεται ενισχυμένη, ενώ στις σπουδαιότερες μεταγραφές συγκαταλέγονται οι Γκαράι (Ζενίτ) και Βενκέρ (Ντιναμό Μόσχας). Με νέους προπονητές θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις της τέσσερις ομάδες, οι Σπαρτάκ, Άμκαρ, Σαράνσκ και Τορπέντο.

Πρώτη αγωνιστική και για τις δεύτερες κατηγορίες σε Γαλλία και Γερμανία, πρωταθλήματα που "γεμίζουν" συγκεκριμένες χρονικές ζώνες και αποτελούν... μόνιμη συντροφιά του συστηματικού παίκτη. Όπως ισχύει διαχρονικά, οι εκτιμήσεις στις συγκεκριμένες λίγκες αναφορικά με το πως θα τερματίσουν οι ομάδες, είναι ιδιαίτερα παρακινδυνευμένες, αλλά στις μέσα σελίδες του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομερείς αναλύσεις προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματά.

Εξάλλου, στη Γαλλία έχουμε τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αντιμετωπίζει την Γκινγκάμπ στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο. Οι πρωτευουσιάνοι είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού στη χώρα, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους πέρυσι και μάλιστα κατέκτησαν το Κύπελλο (εις βάρος της Ρεν). Η Παρί προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί, αλλά καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, καθώς ο αντίπαλος, όταν βρίσκεται στη μέρα του, μπορεί να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε σαφώς πιο ποιοτικούς και φημισμένους αντιπάλους (το έχει κάνει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις).

Σούπερ Καπ έχουμε και στην Ολλανδία, με τον Άγιαξ να αντιμετωπίζει την Τσβόλε. Ο "Αίαντας" έκοψε πρώτος το νήμα στο περασμένο πρωτάθλημα και είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει το νταμπλ. Στον τελικό του Κυπέλλου όμως είδαμε μία σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση, με την Τσβόλε να κάνει το παιχνίδι της ιστορίας της και να συντρίβει το φημισμένο αντίπαλό της με το εμφατικό 5-1. Ο Άγιαξ παραμένει το φαβορί και μάλιστα υπάρχει έντονη διάθεση εκδίκησης, αλλά σε νοκ άουτ αναμετρήσεις μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου (και του στοιχήματος).

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK