"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για το ΜΑΞΙΜΟΥΜ στο "Μάξιμιρ"!

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης παίζουν Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για το ΜΑΞΙΜΟΥΜ στο "Μάξιμιρ"!

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ προ τριών εβδομάδων και τώρα καλείται να "εξαργυρώσει" τη συγκεκριμένη επιτυχία. Αυτό θα γίνει αν περάσει αλώβητος από την Κροατία, όπου αντιμετωπίζει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία επίσης νίκησε τους "κανονιέρηδες" (στην πρεμιέρα). Οι "ερυθρόλευκοι" του Μάρκο Σίλβα δείχνουν πανέτοιμοι μετά το 7/7 στο πρωτάθλημα (4-0 την ΑΕΚ στο ντέρμπι) και καλούνται να βαδίσουν στα χνάρια της ομάδας του 1998-99 που είχε πάρει το 1-1 επί κροατικού εδάφους, αποτέλεσμα αρκετό τότε για να στείλει τους "ερυθρόλευκους" στα προημιτελικά του Champions League.

Όσον αφορά στο Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ και θέλει την πρώτη νίκη του που θα του δώσει το "πάνω χέρι" τουλάχιστον για τη 2η θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στη Λευκωσία από τον ΑΠΟΕΛ, σε μία αναμέτρηση με κάτι παραπάνω από έντονο το ελληνικό στοιχείο. Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για το ΜΑΞΙΜΟΥΜ στο "Μάξιμιρ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK