"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΓΚΑΖΙ "πατάει" η Μπαρτσελόνα, ΤΡΕΧΕΙ και η Ρεάλ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 28 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για το ΣΑΒΒΑΤΟ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΓΚΑΖΙ "πατάει" η Μπαρτσελόνα, ΤΡΕΧΕΙ και η Ρεάλ

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς διαφοροποιεί τα δεδομένα και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" θα είναι μαζί σας και πάλι το Σάββατο, μία μέρα μετά το καθιερωμένο... ραντεβού μας. Ως εκ τούτου, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε αναλύσεις και για τα ματς της Παρασκευής. Ας δούμε, όμως, τι έχουμε μπροστά μας...

Η 34η "στροφή" της ισπανικής Primera Division δύσκολα θα αποδειχθεί καθοριστική για τον τίτλο, καθώς η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε και η Ρεάλ Μαδρίτης που την καταδιώκει, την Αλμερία. Αντίθετα, πιο δύσκολο έργο έχει η 3η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ.

Έξι ματς απομένουν στην Α' Ιταλίας και παρά το ότι η Γιουβέντους έχει υποστεί δύο ήττες στα τελευταία τρία, ο τίτλος θα μπει στην τροπαιοθήκη της, κατά πάσα βεβαιότητα. Τώρα υποδέχεται τη Φιορεντίνα των τριών σερί ηττών και θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την Τορίνο στο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες πάντως να "βλέπουν" περισσότερο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του την ερχόμενη εβδομάδα, στα ημιτελικά του Champions League και του Europa αντίστοιχα.

Στα... δικά μας, δεν υπάρχει αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, αλλά μεσοβδόμαδα διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει... καθαρίσει μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη, ενώ η Ξάνθη πήρε σαφές προβάδισμα έναντι του Ηρακλή, καθώς επικράτησε 1-1 στη Θεσσαλονίκη και τώρα περιμένει τον "γηραιό" στο γήπεδό της. Βέβαια, σε αυτό το ματς η διαφορά δυναμικής δεν είναι τόσο μεγάλη και αναμένεται ενδιαφέρον ματς.

Σπουδαία κόντρα έχουμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας (νοκ άουτ αναμετρήσεις). Η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο Μόναχο και θέλει να αποδείξει για πολλοστή φορά φέτος ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός συνόρων, αλλά οι "κίτρινοι" βλέπουν το συγκεκριμένο ματς ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις. Στο έτερο ματς, η "σταχτοπούτα", Μπίλεφελντ, υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ και ψάχνει μία έκπληξη που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΓΚΑΖΙ "πατάει" η Μπαρτσελόνα, ΤΡΕΧΕΙ και η Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK