"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανικό... ΡΟΝΤΕΟ

Ντέρμπι στην Πριμέρα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 15 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανικό... ΡΟΝΤΕΟ

Το ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε στην ιστορία και η καλύτερη τετράδα σε Champions League και Europa League ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα δύο βαρύτιμα τρόπαια, με τον επόμενο μήνα να αναμένεται ιδιαιτέρως "καυτός". Το ίδιο ισχύει κι επειδή το θερμόμετρο ανεβαίνει όσον αφορά στη δράση των εγχώριων διοργανώσεων, καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Το Κύπελλο Σκωτίας βρίσκεται στα ημιτελικά και καλύτερο "κυρίως πιάτο" από το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Το επονομαζόμενο "Old Firm" του Νησιού, βρίσκει αντιπάλους δύο ομάδες που πέραν των τοπικών διαφορών τους και την αέναη μάχη κυριαρχίας στην πόλη τους, τη Γλασκώβη, έχουν να αντιμετωπίσουν και το θρησκευτικό χάσμα. Οι οπαδοί της Ρέιντζερς θεωρούνται Διαμαρτυρόμενοι, οι αντίστοιχοι της Σέλτικ Καθολικοί και στη μεταξύ τους κόντρα δεν χωρούν προγνωστικά, παρά το ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία. Άλλωστε, οι "Τζερς"... κάνουν πλάκα στην Championship και ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την άνοδο.

Στην αγγλική Premier League, η ανεπανάληπτη πορεία της Λέστερ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Οι "αλεπούδες" διατηρούν το "+7" από τη 2η Τότεναμ, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Οι πρωτοπόροι υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ και καλούνται να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα, ενώ οι Λονδρέζοι παίζουν στην έδρα της σκληροτράχηλης Στόουκ.

Στα... δικά μας, την ελληνική Super League, η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου έχει ενδιαφέρον για την τελευταία θέση των πλέι οφ, αν εν τέλει ο Πανιώνιος δεν αδειοδοτηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, Γιάννινα, Ατρόμητος, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης έχουν ελπίδες να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για την έξτρα διαδικασία, ενώ η μείωση της ποινής του ΠΑΟΚ (αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί) τον καθιστά 100% εξασφαλισμένο. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν στην Κρήτη με τον Πλατανιά, ο ΠΑΣ φιλοξενείται από την Ξάνθη, ο Ατρόμητος παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Βέροια. Ευκολότερο έργο δεν θα μπορούσαν να έχουν, θεωρητικά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, καθώς υποδέχονται Καλλονή και Πανθρακικό αντίστοιχα. Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και θέλει να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες έπειτα από σερί πέντε αναμετρήσεων δίχως επιτυχία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανικό... ΡΟΝΤΕΟ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK