"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Η εθνική Ελλάδος έκανε την παρθενική νίκη της στα προκριματικά του Euro 2016 την περασμένη Κυριακή επί της Ουγγαρίας. Με άλλα λόγια, το 4-3 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αποτέλεσε το παρήγορο φινάλε, μίας απογοητευτικής πορείας. Πλέον, οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες της "γαλανόλευκης" στα χέρια τους έχουν σχεδόν έναν χρόνο (προκριματικά Μουντιάλ) για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να επαναφέρουν την ομάδα όσο πιο κοντά γίνεται στο επίπεδο που για μία δεκαετία μας έκανε να "τρίβουμε τα μάτια μας".

Αν αυτό προσφέρει παρηγοριά, τότε τι να πουν και στην Ολλανδία. Η ομάδα που πριν από 15 μήνες πήρε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι εκτός της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Οι "τουλίπες" υποδέχονται την Τσεχία και θέλουν νίκη, ενώ παράλληλα θα πρέπει να χάσει η Τουρκία από την Ισλανδία ώστε να πάρουν τη θέση στα μπαράζ. Εξαιρετικό σύνολο οι Ισλανδοί, πλην όμως έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση στο Ικόνιο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι... γείτονές μας θέλουν πάση θυσία την 3η θέση ώστε να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Οριακό φινάλε έχουμε και στον 2ο όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει το Βέλγιο, τη Βοσνία και την Κύπρο, τρεις ομάδες που η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018! Το Βέλγιο και η Ουαλία... καθάρισαν, αλλά για την 3η θέση γίνεται μεγάλη μάχη. Τη δεδομένη στιγμή την έχει η Βοσνία, η οποία όμως δοκιμάζεται στη Λευκωσία από την ανανεωμένη Κύπρο του Πάμπου Χριστοδούλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη και παράλληλα μη νίκη του Ισραήλ ώστε να τα δώσουν όλα στα μπαράζ, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τελευταία στροφή και στον 8ο όμιλο. Η Ιταλία εξασφάλισε την πρόκριση και τώρα υποδέχεται τη Νορβηγία που βρίσκεται στη 2η θέση και θέλει νίκη ώστε να ακολουθήσει τη "σκουάντρα ατζούρα". Το κακό είναι ότι μειονεκτεί στην ισοβαθμία με την Κροατία, οπότε αν οι "χρβάτσκι" νικήσουν στη Μάλτα, τότε απλά θέλουν να μην περάσουν νικηφόρα οι Σκανδιναβοί από τη Ρώμη.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK