"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Καυτές" ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Καυτές" ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Tο ηµερολόγιο γράφει 29 Ιουλίου. Οµως το περιοδικό που κρατάµε στα χέρια µας έχει... άρωµα φθινοπώρου! "Φουλ" πρόγραµµα, το κουπόνι έγινε... σεντόνι. Αρκετά µατς, µε επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ "γεµίζουν" και οι Παρασκευές µας, αφού σήµερα κάνει πρεµιέρα το νέο πρωτάθληµα της Β’ Γαλλίας, στο οποίο άλλαξαν οι "κανόνες του παιχνιδιού".

Απευθείας στο "Σαµπιονά", από φέτος, θα ανεβαίνουν µόνο οι δύο πρώτες της βαθµολογίας. Η 3η της βαθµολογίας για να προβιβαστεί πρέπει να βγάλει... νοκ άουτ σε αγώνες πλέι οφ την 18η της Α’ Γαλλίας! Αν µη τι άλλο πρόκειται για σηµαντική αλλαγή. Επίσης, στην "ουρά", στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστούν απευθείας οι δύο τελευταίες, ενώ η 18η για να µείνει στην Β’ Γαλλίας πρέπει να επικρατήσει στα πλέι οφ της 3ης της βαθµολογίας της Γ’ κατηγορίας. Οι Ρεµς, Λανς και Τρουά, βάσει ρόστερ, αναµένεται να παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις, αρκετή τύχη φαίνεται να έχει και η Χάβρη...

"Σέντρα" έχουµε και στο Βέλγιο, µε την πρωταθλήτρια Κλαµπ Μπριζ να "φωτογραφίζεται" ως πρώτο φαβορί, ενώ η Αντερλεχτ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο θρόνο έχοντας νέο τεχνικό (τον Ελβετό Βάιλερ). "Δυνατές" µεταγραφές έκανε η Γάνδη και αναµένεται να έχει καλή πορεία, εφόσον δεν "χάσει" σηµαντικούς παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο "στόχαστρο" µεγάλων συλλόγων.

Οι νέες αφίξεις δεν... σταµατούν εδώ. Στη µάχη του πρωταθλήµατος ρίχνονται και οι οµάδες της Ρωσίας. Η Ζενίτ, που έδειξε τα δόντια της στον τελικό του Σούπερ Καπ (νικώντας την πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας), έχει αλλάξει "πρόσωπο", τα ηνία της ανέλαβε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και κάθε άλλη θέση πλην της πρώτης θα θεωρηθεί αποτυχία. Ενισχυµένη είναι η Ρουµπίν Καζάν (µε τον Ισπανό Γκράθια στον πάγκο), "σταθερές" αξίες οι Ροστόφ και Κράσνονταρ, ενώ πάντα υπολογίσιµη και ικανή να µπει "σφήνα" η Σπαρτάκ Μόσχας.

Με µία εβδοµάδα καθυστέρηση ξεκινάει το πρωτάθληµα στη Χιλή, λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών: Για την 1η θέση αναµένεται να παλέψουν οι Κόλο Κόλο, Κατόλικα και Τσίλε, ενώ είναι σηµαντικό να αναφέρουµε ότι έγιναν πολλές αλλαγές στα ρόστερ.

Στην Ολλανδία, αυτή την εβδοµάδα θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ, ανάµεσα σε Φέγενορντ και Αϊντχόφεν (στην έδρα του Αγιαξ, στο Αµστερνταµ) και την ερχόµενη Παρασκευή θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήµατος. Οσο για τη Βραζιλία; Για άλλη µία φορά το "µενού" περιέχει µατσάρες, η Κορίνθιανς έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ιντερνασιονάλ, ενώ η Παλµέιρας δοκιµάζεται εκτός µε την Μποταφόγκο. Στα... σχοινιά η Κρουζέιρο, παίζει στην έδρα της "ανεβασµένης" Σάντος, το... κάστρο της Κοριτίµπα καλείται να "αλώσει" η Φλαµένγκο.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Καυτές" ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK