"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΑ με... νέκταρ

Κύπελλο και λύτρωση! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 25 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με τους προβολείς να στρέφονται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΑ με... νέκταρ

Οι ημιτελικοί του Champions League και του Europa League πέρασαν στην ιστορία και πλέον η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα είναι αυτή που παίρνει τη σκυτάλη. Όσον αφορά στα... καθ' ημάς, ο τελικός του Κυπέλλου (Ολυμπιακό Στάδιο) μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (όπως είναι τυπικά ορισμένο το ζευγάρι) κλέβει την παράσταση και με το παραπάνω. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν τη σεζόν που μας αφήνει σε μερικές εβδομάδες έχοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου στο στόχαστρο, οπότε η πορεία τους κρίνεται επιτυχημένη, παρά το ότι ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα συνοδεύτηκε από ένα τσουβάλι παρατράγουδα

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός άρχισε την αγωνιστική περίοδο δίχως να πορεύεται σε "ασφαλή" ύδατα, αλλά αποδείχθηκε ότι ο χρόνος ήταν ο καλύτερος γιατρός, οι "πράσινοι" παρουσίασαν σημαντική βελτίωση και πλέον θα παραταχθούν στον τελικό του Κυπέλλου κοιτώντας τον αντίπαλό τους στα μάτια, πριν από τη "μάχη" των δύο στα πλέι οφ (με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης να συμπληρώνουν την τετράδα). Από την πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι το ματς (που πρέπει να αποτελεί γιορτή) να τελειώσει δίχως παρεκτροπές και η κούπα να καταλήξει στον καλύτερο ή έστω στον πιο τυχερό.

Αν εμείς έχουμε τελικό Κυπέλλου, στην Premier League διεξάγεται το ματς της... εικοσαετίας, τουλάχιστον για την Λίβερπουλ! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σπάει τα κοντέρ και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 1990! Οι "κόκκινοι" υποδέχονται την Τσέλσι που θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στο κόλπο, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι αρκούνται και στην ισοπαλία. Βέβαια, δεν βλέπουμε το πως οι Σουάρες, Τζέραρντ και... σία θα αρκεστούν στον έναν βαθμό, από τη στιγμή που οι "μπλε" αναμένεται να παραταχθούν με εναλλακτική ενδεκάδα, λόγω αντικειμενικών προβλημάτων, αλλά και της τάσης του Ζοζέ Μουρίνιο να προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αναμένονται συγκλονιστικές στιγμές στο "Ανφιλντ", με τηn Μάντσεστερ Σίτι να καιροφυλακτεί και να θέλει δική της νίκη και "τρίποντο" της Τσέλσι για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, στη διαφορά τερμάτων και εφόσον βγάλει νικηφόρα το ματς που χρωστάει.

Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ "χτυπάει" σε Μαδρίτη και Μόσχα, όπου δοκιμάζονται για 5η και τελευταία φορά οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα. Οι εννέα φορές (στο σύνολο) πρωταθλητές Ευρώπης γύρισαν από την "κόλαση" του 0-2 στο ρευστό 2-2, μετέφεραν το άγχος στα αντίπαλα στρατόπεδα και παρά το γεγονός ότι στην ιστορία της Euroleague, ουδέποτε ομάδα που έχανε με 2-0 στα προημιτελικά έφτασε στην τελική τετράδα. Πιθανότατα, έφτασε η ώρα, καθώς αν δεν μπορεί ελληνική ομάδα να σπάσει αυτή την "κατάρα", ίσως δεν μπορεί καμία. Το ιδανικό, βέβαια, θα ήταν το βράδυ της Παρασκευής να πανηγυρίσουμε διπλή πρόκριση, σημειώνοντας ότι αν οι "αιώνιοι" δώσουν το "παρών" στο Final 4 του Μιλάνου, θα διασταυρωθούν μόνο στον τελικό (ή -μακριά από εμάς- στο ματς της 3ης θέσης).

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη

Κιαπεκάκη

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΑ με... νέκταρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK