"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΟΝΙ με SUPER League

Εμβόλιμες και... επικίνδυνες! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΟΝΙ με SUPER League

Το 2014 πλησιάζει στο τέλος, αλλά η "χειμερία νάρκη" δεν έχει θέση στο κουπόνι μας, με τη δράση μεσοβδόμαδα να είναι πλούσια και να υπόσχεται πολλές και δυνατές συγκινήσεις σε κάθε επίπεδο.

Το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει πλήρη αγωνιστική και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει φαινομενικά εύκολο έργο, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε σημάδια αμυντικής αστάθειας και κόπωσης απέναντι στην Κέρκυρα και τώρα έχει μπροστά του αποστολή με αυξημένο δείκτη δυσκολίας, καθώς φιλοξενείται από τον υπολογίσιμο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι σε πρώτη φάση μπορεί να ακολουθήσει το δίδυμο της κορυφής και το ματς στην Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό "τεστ χαρακτήρα". Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να αποδείξει ότι είναι πλέον... μέλος της πρώτης τετράδας σε σταθερή βάση, αλλά η εκτός έδρας δοκιμασία στην Κομοτηνή, με αντίπαλο τον Πανθρακικό, κρύβει "παγίδες". Αμεση ανάγκη για επιστροφή στις νίκες έχουν Εργοτέλης και ΟΦΗ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Κέρκυρα και την Καλλονή αντίστοιχα.

Στην Αγγλία, την παράσταση "κλέβουν" οι προημιτελικοί του Λιγκ Καπ, της πρώτης, χρονικά, διοργάνωσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο στη συγκεκριμένη χώρα. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Νιουκάστλ, στο πιο "εμπορικό" ζευγάρι, ενώ Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι οι ευνοημένες της κλήρωσης, καθώς παίζουν εκτός έδρας με Ντέρμπι και Μπόρνμουθ αντίστοιχα. Μία από τα ίδια, όσον αφορά στην εύνοια, και για τη Σαουθάμπτον, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σε δεύτερη μοίρα περνάει, προς το παρόν, το Κύπελλο Αγγλίας, για το οποίο διεξάγονται επτά επαναληπτικοί του 2ου γύρου, ανάμεσα σε ομάδες που δεν ανήκουν στις πρώτες τρεις της ποδοσφαιρικής πυραμίδας.

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε και στη Γερμανία, με τις πρώτες δύο κατηγορίες της Μπουντεσλίγκα να "συνέρχονται" για προτελευταία φορά μέσα στο 2014. Η Μπάγερν διαλύει τον ανταγωνισμό, απέχει εννέα βαθμούς από τη 3η θέση και δείχνει ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι θέμα χρόνου. Τώρα υποδέχεται τη Φράιμπουργκ, η οποία αποτελεί ούτως ή άλλως χαμηλό εμπόδιο για τους Βαυαρούς. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, υποδεχόμενη τη Βόλφσμπουργκ, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον περιλαμβάνει και το Αμβούργο – Στουτγάρδη, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την απεμπλοκή από τις... περιπέτειες.

Στην Ισπανία διεξάγονται αγώνες για το Κύπελλο, ενώ στην Α' Ιταλίας, η Κάλιαρι υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Νάπολι την Πάρμα την Πέμπτη, επειδή Γιούβε και Νάπολι θέλουν χρόνο προκειμένου να προετοιμαστούν για τον τελικό του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα.

Λιγκ Καπ έχουμε στη Γαλλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το ακλόνητο φαβορί στην Κορσική, με αντίπαλο την Αζαξιό, αλλά αυτό ίσχυε και την Κυριακή, με τους πρωτευουσιάνους, όμως, να χάνουν από την, εσχάτως βελτιωμένη, Γκινγκάμπ.

¨ Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΠΟΝΙ με SUPER League

News 24/7

24MEDIA NETWORK