"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΡΣΑ για... δύο

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", οι οποίες κυκλοφορούν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΡΣΑ για... δύο

Ο Αύγουστος μας... χαιρέτησε (ευτυχώς, το καλοκαίρι... κρατάει γερά!) και μπροστά μας έχουμε το πρώτο διάλειμμα της σεζόν. Όχι ότι το καλό ποδόσφαιρο και κατ' επέκταση το "Πάμε Στοίχημα' σταματούν, κάθε άλλο. Το θέμα, όμως, είναι ότι το πρόγραμμα δεν έχει την κλασική του μορφή, καθώς στο μενού δεσπόζουν οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2016, στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στον 1ο όμιλο, η Ισλανδία διαγράφει ονειρεμένη πορεία, καθώς έχει πάρει πέντε νίκες σε έξι ματς και βρίσκεται στην κορυφή. Τώρα, όμως, δοκιμάζεται από την Ολλανδία στο Αμστερνταμ και η λογική υπαγορεύει ότι οι "οράνιε" είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, έστω και αν στο ξεκίνημα έχασαν έδαφος. Εξάλλου, η Τουρκία υποδέχεται την αδύναμη Λετονία στο Ικόνιο, στο ματς της «τελευταίας ευκαιρίας». Αν οι γείτονές μας δεν νικήσουν, τότε πιθανότατα θα αποχαιρετήσουν ακόμη και την 3η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης. Η Τσεχία υποδέχεται το Καζακστάν κι έχει τη δυνατότητα να περάσει στην κορυφή, αρκεί να νικήσει και να χάσει η Ισλανδία από την Ολλανδία.

Στο 2ο γκρουπ, η Ουαλία έχει εκπλήξει τους πάντες και βρίσκεται στην 1η θέση, ούσα αήττητη (4-2-0 έπειτα από έξι ματς). Βρίσκεται κοντά στο όνειρο να πάρει μέρος στα τελικά ενός Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχοντας παραστάσεις από σπουδαία διοργάνωση μόνο από το Μουντιάλ το 1958 (Σουηδία). Τώρα παίζει στην Κύπρο, η οποία με τη σειρά της παλεύει έστω για τη 3η θέση, οπότε αναμένουμε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Το Βέλγιο βρίσκεται στη 2η θέση και "κοιτάζει" την κορυφή. Υποδέχεται τη Βοσνία και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των γηπεδούχων θα περιπλέξει την κατάσταση για τα καλά. Aνευ ιδιαίτερου σχολιασμού το Ισραήλ – Ανδόρα.

Στο 8ο γκρουπ, η Κροατία "δείχνει τον δρόμο" στην Ιταλία και για να συνεχίσει να προπορεύεται, οφείλει να περάσει από το Αζερμπαϊτζάν. Η "σκουάντρα ατζούρα" υποδέχεται τη Μάλτα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, ενώ το Βουλγαρία – Νορβηγία είναι ένα μίνι... ντέρμπι για την 3η θέση.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΥΡΣΑ για... δύο

News 24/7

24MEDIA NETWORK