"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 31 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

Στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας, έχουμε ακόμη μία νέα είσοδο, καθώς "ντεμπούτο" κάνει το πρωτάθλημα της Κολομβίας, το οποίο ενισχύει σημαντικά την ήδη... ανεβασμένη "λατινοαμερικάνικη παροικία". Οι "καφετέρος" αγωνίζονται με την κλασική μορφή των περισσότερων χωρών του αμερικανικού Νότου, ήτοι σε δύο γύρους (Απερτούρα και Κλαουσούρα). Στα πρώτα πονταρίσματά μας θα πρέπει να κρατήσουμε "χαμηλά την μπάλα", καθώς τα εντατικά... μαθήματα για να κατανοήσουμε τη λίγκα είναι δεδομένα, αλλά χρειάζεται υπομονή για να μπούμε "στο πετσί" της νοοτροπίας που χαρακτηρίζει τις ομάδες.

Εξάλλου, η αγωνιστική που μας πέρασε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 μας άφησε πικρή γεύση, καθώς η εθνική Ελλάδος ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με το συνονθύλευμα που παρουσίασε επί των ημερών του Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει κι έφυγε με το 0-0 από τη Βουδαπέστη. Κοινώς, η Ουγγαρία πέτυχε το βασικό στόχο της (την αποφυγή της ήττας), ενώ οι νίκες Βορείου Ιρλανδίας και Ρουμανίας επί των Φινλανδίας και Νήσων Φερόε αντίστοιχα, απομάκρυναν ακόμη περισσότερο την προνομιούχο δυάδα. Πλέον, ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι το κυνήγι της 3ης θέσης, δίχως πάντως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος της.

Όσον αφορά στις φιλικές αναμετρήσεις, διεξάγονται δύο σπουδαία ματς, που παραπέμπουν αυτόματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού που διεξήχθη στα γήπεδα της Βραζιλίας. Έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από το επικό 5-1 της Ολλανδίας επί της τότε κατόχου του τίτλου, Ισπανίας και οι δύο ομάδες τα "ξαναλένε" στο Αμστερνταμ. Εξάλλου, Ιταλία και Αγγλία ήταν δύο από τις απογοητεύσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς δεν προχώρησαν πέρα από τον όμιλο, ωστόσο η Ιταλία είχε επικρατήσει 2-1 στο μεταξύ τους ματς και το ενδεχόμενο της εκδίκησης... στριφογυρίζει στο μυαλό των "λιονταριών", στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Τορίνο και δη στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ". Όποιος αναζητά πλούσια δράση σε πρωτάθλημα, μπορεί να τη βρει στη Β' Ιταλίας, με τα 10 από τα 11 ματς της αγωνιστικής να διεξάγονται την Πέμπτη.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

News 24/7

24MEDIA NETWORK