"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κωδικός... ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 3 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κωδικός... ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Mεσοβδόμαδα δεν διεξάγονται ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η δράση είναι μάλλον αυξημένη στα ευρωπαϊκά γήπεδα (και όχι μόνο). Οι περισσότερες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες βρήκαν κενή ημερομηνία και όρισαν αναμετρήσεις Κυπέλλου, διοργάνωση που σε ορισμένες περιπτώσεις περιλαμβάνει ιδιαίτερα εμπορικά ματς.

Στο Copa del Rey βρισκόμαστε στα ημιτελικά, με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στο πρώτο ζευγάρι, οι "μπλαουγκράνα" είχαν επικρατήσει 3-1 στο "Καμπ Νόου" και, πλέον, είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, έχοντας ήδη νικήσει δύο φορές φέτος το "κίτρινο υποβρύχιο", για το πρωτάθλημα. Στην άλλη αναμέτρηση, η Εσπανιόλ πήρε το 1-1 στη χώρα των Βάσκων και από τη στιγμή που ο αντίπαλος της, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, βρίσκεται στα... κόκκινα λόγω κούρασης, οι εκπρόσωποι της Βαρκελώνης μάλλον είναι το φαβορί. Σε περίπτωση που η θεωρία γίνει πράξη, τότε πάμε σε έναν "εμφύλιο" της Καταλονίας, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα κι Εσπανιόλ.

Στα ημιτελικά βρίσκεται και ο αντίστοιχος θεσμός στην Ιταλία, αν κι εκεί τα πράγματα δείχνουν κατά τι πιο... ομιχλώδη. Η Λάτσιο υποδέχεται την Νάπολι και η Γιουβέντους την Φιορεντίνα. Στο πρώτο ζευγάρι, οι Νότιοι έχουν πάρει τον αέρα των πρωτευουσιάνων εσχάτως, με 5-1-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης κι έδρας. Βέβαια, το συγκριτικό πλεονέκτημα των "αετών" είναι ότι δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, σε αντίθεση με τους "παρτενοπέι" που δίνουν το έκτο ματς σε 19 ημέρες. Τα ίδια ματς συμπληρώνει και η Φιορεντίνα, έναντι ενός λιγότερου της Γιούβε. Πρόκειται για παραδοσιακή κόντρα μίσους και παρά το γεγονός ότι η "γηραιά κυρία" είναι το φαβορί, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι αναμετρήθηκαν οι δύο τους στο Europa League, με την παρέα του Αντρέα Πίρλο να προκρίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Κύπελλο και δη προημιτελικά υπάρχει και στην Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ μπορεί να έχει μετατεθεί, αλλά υπάρχει ψωμί στη διοργάνωση. Ο Ηρακλής βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά, μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Ξάνθη έχει προβάδισμα με αντίπαλο τον ΟΦΗ (1-1 στο Ηράκλειο). Στο ματς που κλείνει τη δράση μεσοβδόμαδα, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τα Χανιά, σε ένα ζευγάρι με ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς στην Κρήτη είχαν μείνει στο 1-1.

Γεμάτο πρόγραμμα υπάρχει και στα βρετανικά γήπεδα, καθώς διεξάγονται πλήρεις αγωνιστικές από την Premier μέχρι και τη Β' Αγγλίας. Στην κορυφαία κατηγορία, η Τσέλσι, η οποία την Κυριακή κατέκτησε το League Cup (2-0 την Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ"), δεν έχει χρόνο να πανηγυρίσει, καθώς την περιμένει η επικίνδυνη Γουέστ Χαμ στο "Άπτον Παρκ", σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Σαφώς πιο εύκολη η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι (εντός έδρας με Λέστερ).

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κωδικός... ΠΡΟΚΡΙΣΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK