"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΛΑΜΨΗ στο Παρίσι

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 24 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΛΑΜΨΗ στο Παρίσι

Σχετική ηρεμία επικρατεί στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, κάτι λογικό από τη στιγμή που ακολουθούν ημερομηνίες αφιερωμένες στο διεθνές καλαντάρι της FIFA. Κοινώς, οι εθνικές ομάδες ανά την υφήλιο θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με πιο σημαντικές αναμετρήσεις να είναι αυτές που αφορούν στα προκριματικά του Euro 2016. Το ελληνικό συγκρότημα, το οποίο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ο Σέρχιο Μαρκαριάν, πήρε μόλις έναν βαθμό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και την Κυριακή καλείται να παίξει τα ρέστα της επί ουγγρικού εδάφους.

Την Παρασκευή θα βρείτε εκτενείς αναλύσεις για όλες τις αναμετρήσεις, μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως κινήθηκε η κάθε εθνική κατά το διάστημα της χειμερίας νάρκης.

Πριν, όμως, φτάσουμε στις επίσημες μάχες, έχουμε φιλικές αναμετρήσεις και δεν υπάρχει καλύτερο ορεκτικό από αυτό της Τρίτης. Η Γαλλία υποδέχεται τη Βραζιλία την Πέμπτη στο Σεντ Ντενί και είναι δεδομένο ότι στο "Σταντ ντε Φρανς" θα δώσουν το "παρών" 80.000 θεατές για να παρακολουθήσουν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Οι "πετεινοί" του Ντιντιέ Ντεσάμπ έδειξαν δείγματα θεαματικής βελτίωσης στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Γερμανία, δίχως πάντως να είναι χειρότεροι. Μάλιστα, φιλοξενούν την τελική φάση του Euro 2016 κι εκεί θέλουν να φορέσουν τα καλά τους. Από την άλλη, η "σελεσάο" προσπαθεί να ξεπεράσει μία και καλή την... κηδεία από τη Γερμανία (1-7 στον ημιτελικό) και γι' αυτό τον λόγο προσελήφθη μία παλιά καραβάνα, ο Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος μαθαίνει στους διεθνείς τους (και) να αμύνονται.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται επίσης από αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2015 για Εθνικές κάτω των 19 ετών, η τελική φάση του οποίο θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα. Οι λάτρεις του βρετανικού ποδοσφαίρου έχουν (περιορισμένο) μενού στα χέρια τους, αλλά στα περισσότερα από τα διαθέσιμα ματς προκύπτουν καλές στοιχηματικές ευκαιρίες, τουλάχιστον σε θεωρητική βάση. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές ότι όταν τα προσφερόμενα ματς είναι περιορισμένα, η ανάλυση γίνεται με πιο καθαρό μυαλό.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΛΑΜΨΗ στο Παρίσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK