"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με κομμένη την... ΑΝΑΣΑ

Ημιτελικοί σαν... τελικοί! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 22 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με κομμένη την... ΑΝΑΣΑ

Ο εορτασμός του Πάσχα βρήκε τα περισσότερα πρωταθλήματα της Υφηλίου στους αγωνιστικούς χώρους και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά όσον αφορά στο τριήμερο που έρχεται.

Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας είναι... νηστίσιμο, έστω και ετεροχρονισμένα, αλλά από τη στιγμή που διεξάγονται οι ημιτελικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα, το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη.

Την Τρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι, ήτοι οι δύο τελευταίοι κάτοχοι του Γιουρόπα Λιγκ παλεύουν για την είσοδο στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, την οποία η Τσέλσι κατέκτησε το 2012. Οι γηπεδούχοι του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και τη δεδομένη στιγμή προβάλλουν ως το φαβορί του ζευγαριού, αποδεικνύοντας ότι πέραν των αδιαμφισβήτητων ποιοτικών χαρακτηριστικών που βγάζουν στο χορτάρι, μπορούν να ανταποκριθούν και στην έξτρα πίεση, όπως έδειξαν με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, από τη στιγμή που απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» βρίσκεται μία ομάδα με την εμπειρία των Λονδρέζων του Ζοσέ Μουρίνιο, καλό θα είναι να μην προεξοφλήσουμε τον επαναληπτικό και να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ακόμη πιο αμφίρροπο δείχνει το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν. Δύο «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όπως έχουν κάνει 20 φορές στο παρελθόν, δίνοντάς μας κατά καιρούς ματς που αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια. Οι Βαυαροί θέλουν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ για 2η σερί σεζόν (αν το καταφέρουν θα μιμηθούν τη Μίλαν του 1989, '90) και έχουν τα εφόδια να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι χαμηλό εμπόδιο, κάθε άλλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει «παρών».

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με κομμένη την... ΑΝΑΣΑ

Στο Γιουρόπα, το μεγάλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Μπενφίκα και Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να προβάλλουν ως τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με την ιταλική ομάδα να έχει το πρόσθετο βάρος του ότι ο τελικός διεξάγεται στο γήπεδό της. Αμφότερες έχουν μετατρέψει τις νίκες εντός κι εκτός συνόρων σε... συνήθεια φέτος, αλλά ο θρόνος του νικητή χωράει μόνο έναν και το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε δύο εξαιρετικές «παραστάσεις».

Βέβαια, Σεβίλλη και Βαλένθια, οι οποίες αναμετρώνται στον ισπανικό... εμφύλιο έχουν τις αντιρρήσεις τους, αλλά πρώτα θα πρέπει να... ξεμπερδέψουν από τον μεταξύ τους «πόλεμο», με τους Ανδαλουσιάνους να βάζουν τη φόρμα και τους Λεβαντίνους την εμπειρία. Από τη στιγμή πάντως που πρόκειται για εκπροσώπους του ισπανικού πρωταθλήματος, μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα, με τον νικητή να είναι σε θέση να αμφισβητήσει ευθέως τον αντίπαλο που θα προκύψει από το άλλο ζευγάρι.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το Κόπα Λιμπερταδόρες. Το «δεύτερο πιάτο» της φάσης των «16» περιλαμβάνει τα... βαριά ονόματα της διοργάνωσης, με την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μινέιρο, να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία. Πρόκειται για τα πρώτα ματς, με τα Μπολιβάρ – Λεόν και Σάντος Λαγκούνα – Λανούς να είναι οι δύο ρεβάνς.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK