"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με το βλέμμα στο EURO

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με το βλέμμα στο EURO

Το τελευταίο διάλειμμα των κορυφαίων πρωταθλημάτων μέσα στο 2015 λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων είναι γεγονός. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανά τον πλανήτη διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε επίσημες και φιλικές αναμετρήσεις, με τα μπαράζ πρόκρισης του Euro 2016 να "κλέβουν την παράσταση". Η Νορβηγία υποδέχεται την Ουγγαρία στο Οσλο, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στο προσκήνιο έπειτα από αρκετά χρόνια και να δείχνουν αποφασισμένες να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στα γήπεδα της Γαλλίας θα βρεθεί και μία εκ των Βοσνίας ή Ιρλανδίας, με την πρώτη να θεωρείται το φαβορί. Τον πρώτο λόγο φαίνεται ότι έχει και η Ουκρανία απέναντι στη Σλοβενία, ενώ τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα στο "αυθεντικό" σκανδιναβικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Σουηδία και Δανία.

Μπορεί το διακύβευμα στα παραπάνω ματς να είναι τεράστιο, αλλά η "τιτανομαχία" γίνεται στο Μπουένος Αϊρες, όπου η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Βραζιλία. "Αλμπισελέστε" εναντίον "σελεσάο", σε μία αναμέτρηση που "κόβει την ανάσα". Μπορεί τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά το γόητρο είναι κάτι παραπάνω από σημαντική υπόθεση για τους δύο "κλασικούς" αντιπάλους

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με το βλέμμα στο EURO

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK