"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η... παρέα

"Σέντρα" και στην Bundesliga! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", οι οποίες κυκλοφορούν την Παρασκευή 14 Aυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η... παρέα

Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου και μετά την έναρξη των αγγλικών πρωταθλημάτων που έδωσαν στοιχηματικό νόημα στο απόγευμα του Σαββάτου, έρχεται η έναρξη της Α' Γερμανίας να ενισχύσει το συγκεκριμένο συναίσθημα.

Η αγαπημένη Bundesliga είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει και η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το ακλόνητο φαβορί. Μάλιστα, αν οι Βαυαροί κατακτήσουν τον τίτλο θα είναι η πρώτη ομάδα που παίρνει τέσσερα σερί.

Βασικότερος αντίπαλος των πρωταθλητών είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία έδειξε τα δόντια της και πέρυσι, ενώ προ δύο εβδομάδων κατέκτησε το Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Μπάγερν! Από 'κει και πέρα, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν και Σάλκε αναμένεται να παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις της τετράδας που οδηγεί στο Champions League, ενώ δύο σπουδαίες ομάδες, η Στουτγκάρδη και το Αμβούργο, πιθανότατα θα έχουν κι εφέτος προβλήματα. Μάλιστα, το Αμβούργο σώθηκε στο παρά πέντε την περασμένη διετία, ενώ η εφετινή χρονιά άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ιένα, ομάδα 4ης κατηγορίας.

Πρώτη αγωνιστική και στην Πορτογαλία, με τη... γνωστή τριάδα, Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, να ερίζει για τον τίτλο. Οι "αετοί" της Λισαβόνας έχασαν τον τεχνικό Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος πήγε στη Σπόρτινγκ και κατέκτησε για λογαριασμό της νέας ομάδας του το Σούπερ Καπ, εις βάρος της... πρώην! Το λόγο τους θα έχουν και οι "δράκοι" του Πόρτο, καθώς μπορεί να έχασαν βασικές μονάδες, αλλά η απόκτηση παικτών από το "πάνω ράφι" (Οσβάλντο, Μάξι Περέιρα, Κασίγιας, Ιμπουλά, Αντρέ) τους καθιστά άκρως υπολογίσιμους.

Η αυλαία σηκώνεται και στην Τουρκία, με το χρήμα να παίζει για ακόμη μία φορά βασικό ρόλο στους "μεγάλους" (Γαλατά, Φενέρ, Μπεσίκτας). Η Γαλατά πήρε το Σούπερ Καπ και με τον Λούκα Ποντόλσκι στην επίθεση, θέλει να κάνει το "δύο στα δύο". Η Φενέρ, όμως, έβαλε στη... μηχανή της τους Ρόμπιν φαν Πέρσι και Νάνι, δείχνοντας τη δίψα της να επανακτήσει τα πρωτεία, ενώ η Μπεσίκτας ποντάρει πολλά στον τεχνικό Σενιόλ Γκιουνές και με όπλο το επιθετικό ποδόσφαιρο και την απόκτηση των Μάριο Γκόμες, Ρικάρντο Κουαρέσμα, θα προσπαθήσει να σηκώσει την κούπα από θέση αουτσάιντερ.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΠΟΝΗΡΟ", 'ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η... παρέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK